Connect with us

Hirdetés

technokrata

Havi egy „TIPP” a Westeltől

Kütyük

Havi egy „TIPP” a Westeltől

Az új ingyenes szolgáltatás keretében havonta küld a szolgáltató egy SMS-t a felhasználónak az elérhető (de kevésbé ismert) szolgáltatásairól.

A Westel Tipp SMS néven 2002. augusztus 1-től új, díjmentes információs szolgáltatást vezet be. Minden ügyfelének havonta egy információt, tippet, jótanácsot küld SMS-ben, valamely meglévő, hasznos, de nem mindenki által ismert szolgáltatásáról.

A Tipp SMS-ek működése a már közismert és kedvelt információs SMS-ek mintájára történik, de ezen szolgáltatáshoz új hívószót (TIPP) hoztak létre.

Amennyiben nem tart igényt a tipp SMS-esekre, egyszerűen, gyorsan és természetesen díjmentesen lemondhatja azokat. Később, ha mégis kéri a havonta egy alkalommal kiküldésre kerülő hasznos információkat, bármikor visszajelentkezhet a szolgáltatásra. Mind a lemondás, mind a visszajelentkezés díjmentes és történhet SMS-ben, valamint a Telefonos vagy Személyes Ügyfélszolgálat segítségével. A TIPP hívószót a +36308080080 telefonszámra kell küldenie lemondás, illetve visszajelentkezés esetén (Feljelentkezés #TIPP, lemondás –TIPP). Amennyiben nem kapnak lemondó SMS-t, úgy tekintik, hozzájárult ahhoz, hogy havonta egy alkalommal a nevezett információkat a Westel továbbítsa (Hírközlési törvény 64. §.).

Az ügyfelek részére az SMS-ek kiküldése az adott hónapban meghatározott ütemezés szerint-, a napi kiküldés pedig munkaidőben történik. Az új ügyfeleknek a hálózatra való első feljelentkezés után kapják az első SMS-t, majd ezt követően az ő részükre is az adott havi aktuális tipp SMS kerül kiküldésre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés