Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobilos keresések a legnépszerűbbek

Kütyük

A mobilos keresések a legnépszerűbbek

A Vizslához érkezett keresések között mindig az élbolyban van valami, ami a mobiltelefonokhoz kötődik.

A múlt héten az „sms” volt az. Kerestek „szerelmes sms”-t, „fociVB sms”-t, „sms bombá”-t és „perverz sms”-t is. Az új szolgáltatásnak, az MMS-nek még el kell terjednie, még korántsem annyira népszerű, mint elődje. Az SMS-t követik a „csengőhangok”, és ez érthető is, hiszen sokan szeretnék a hozzájuk legjobban illő dallamsort megtalálni és letölteni. S mivel Internetről és mobiltelefonokról van szó, nem maradhatott le a dobogó harmadik helyéről a két halmaz metszete, az „ingyen sms” sem. Erre ugyanannyian voltak kíváncsiak mint az augusztusi sziget emblémájára, a „kistehén”-re, vagy az „időjárás”-ra.

De nem csak a szolgáltatásokat keresik sokan a Vizslán, hanem magukat a szolgáltatókat is. A keresések alapján a sorrend ugyanaz, mint a valós piaci sorrend, tehát a Westel az első, a Pannon GSM a második, a Vodafone pedig a harmadik helyezett. A cégek honlapján kívül sokan keresték a tudakozókat is, s olyanok is akadtak, akik a „Westel Rt. éves jelentés”-ére voltak kíváncsiak. Volt, akinek egy reklám, vagy annak utóélete keltette fel az érdeklődését, hiszen sokan kerestek rá a cégek reklámfilmjeire, és volt olyan, aki a „reklámetikai bizottság vodafone” találatára volt kíváncsi.

Maguk a készülékek is sok találatot kaptak, a legnépszerűbbek a „használt mobiltelefonok” voltak. Az új készülékek között a két mobilipari óriás, a Sony Ericsson és a Nokia telefonjaira érkezett a legtöbb keresés. Ezeket a Siemens c45-ös készüléke követte a ranglistán, de a technikai újításoknak köszönhetően sokan voltak kíváncsiak a „legújabb 16 színes mobiltelefon”-okra is.

És mint minden témában, itt is voltak furcsa keresések, mint például „9210 nokia csempész”, vagy „nokia lábkiosztás”, de sokakat érdekelt a „mobiltelefonok függetlenítése”, valószínűleg erre volt kíváncsi az a felhasználó is, aki a „mobiltelefonok kikódolása” után érdeklődött.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés