Connect with us

technokrata

A Siemens első félbehajtható telefonja

Kütyük

A Siemens első félbehajtható telefonja

Minden téren, mindenkinek van első. A Siemens-nek a CL50-es két téren is első: az első kagylóhéj forma, illetve az első, amit (sajnos) kifejezetten az ázsiai piacra terveztek.

A telefont két színben vásárolhatják meg, pezsgő, és barack színben. A Siemens CL50 könnyű, nagyon jó formájú, kézbeillő telefon lett.

A telefon tudását illetően semmi különösről nem lehet beszámolni, bár mindkét (a külső illetve a kinyitott állapotban látható nagyobb, belső) kijelző 4 szürkeárnyalattal közli az információkat a felhasználóval. A telefon csengése kellemes, polifonikus hangokat ad, így remélhetőleg lassan elfelejthetjük a csak sípoló, csipogó eszközöket.

Sajnálatos módon nem támogatja a GPRS-t, amit a mai telefonoknak már gyakorlatilag muszáj. Ha nem is azért, mert bárki is aktívan használná, hanem mert ezáltal lemarad a konkurenciához képest.

Természetesen támogatja az EMS-t, 900 MHz-es illetve az 1800 MHz-es GSM szabványt, valamint tartalmaz 1.2.1-es verziót ismerő WAP böngészőt, illetve dinamikus memóriát (azaz nem fixen van meghatározva a tárolható nevek, illetve bejegyzések száma, hanem a tárolt szöveg méretétől függően változik) használó belső telefonkönyvet, határidőnaplót. A telefonkönyvben egy névhez 9 elérhetőséget lehet fűzni.

Az ára előreláthatólag az SL45 ás S45-ös közé fog esni, ami véleményem szerint elég magas.

A telefon megjelenésének várható időpontja augusztus, de valószínűleg az európai felhasználók (egy ideig biztosan) nem élvezhetik ennek a darabnak az előnyeit.

Néhány műszaki adat:
Frekvencia: 900/1800 MHz
Súly: 73 g
Méretek: 73x39x22 mm
Kijelző: mindkettő 4 szürkeárnyalatos
Akkumulátor: 600 mAh, Li-Ion
Beszélgetési idő: maximum 4,5 óra
Készenléti idő: maximum 220 óraSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin