Connect with us

Hirdetés

technokrata

MP3 lejátszás Sony Ericsson telefonnal

Kütyük

MP3 lejátszás Sony Ericsson telefonnal

Az idén márciusban bemutatott Sony Ericsson P800 multimédiás telefon memóriája bővíthető lesz a Memory Stick Duo technológia segítségével, sőt a telefon MP3 zenei anyagok lejátszására is alkalmassá válik.

A Memory Stick Duo technológia képes rögzíteni, továbbítani és másokkal megosztani különféle típusú digitális tartalmakat – például mozgóképeket, zenét, hangot, adatot és alkalmazásokat.

A P800-ba beépített digitális fényképezőgéppel készített képek egyszerűen továbbíthatók PC-re, vagy fordítva. A digitális kamerával, illetve egyéb módon készült és letöltött képek használhatók például képernyővédőként, vagy tárolhatók a telefonban lévő, vagy webalapú fényképtárban.

Az MP3 formátumú zene átmásolható a PC-ről és meghallgatható a P800-zal, amelyhez természetesen sztereó fülhallgatók is járnak. A P800 Bluetooth, Memory Stick, kábeles és infravörös kapcsolatot is képes létesíteni más eszközökkel. A P800-hoz egy 16 MB-os Memory Stick Duo tartozik, ami a 12 MB belső memóriával együtt összesen 28 MB memóriát jelent. A P800-hoz nagyobb kapacitású Memory Stick Duo vásárolható, és egy adapter segítségével a Memory Stick Duo bármely Memory Stick technológiát alkalmazó termékkel kompatibilissé válik.

A P800 alapvetően a Men In Black II játékot tartalmazza, amelynek élvezhetőségét a színes képernyő és a többszólamú hangzás teszi teljessé.

A P800-zal lejátszhatók a helyileg tárolt valamint a lejátszás közben letöltött (streaming) file-ok: például egy sportösszefoglaló, zenei anyagok, videó vagy filmelőzetes. A P800 elektronikus határidőnapló is: kezeli a mindennapos feladatokat (naptár, e-mail, címjegyzék és tennivalók), és ezek bármelyikéről egyszerűen készíthető tartalék másolat a Memory Stick Duo-n.

A funkciók könnyen szinkronizálhatók a PC-k legnépszerűbb irodai alkalmazásaival. A P800-zal lehet jegyzetelni, vagy éppen megtekinteni a Powerpoint, Word vagy Excel file-okat. A Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével a P800 csatlakoztatható Bluetooth fejhallgatóhoz, illetve más Bluetooth technológiára épülő eszközökhöz, és PC-hez.

A P800-on a Symbian nyílt operációs rendszer legfrissebb, 7.0-ás verziója fut, valamint belekerült a nemrégiben bejelentett UIQ érintőképernyős felhasználói felület is. Mivel a P800 architektúrája nyitott, szabadon letölthetők hozzá Java és C++ alapú alkalmazások vagy éppen játékok: a fogyasztók tehát akár rendszeresen frissíthetik készülékeiket új alkalmazásokkal és tartalommal.

A P800 beépített böngészője képes elérni az Internetet (HTML, xHTML, cHTML oldalakat) és WAP-ot. A P800 öt kontinens mintegy 160 országában használható, lévén mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezeli. A P800 várhatóan a harmadik negyedévben jelenik meg a piacon.

A P800 egy speciális verziója, a P802 a kínai piacra készült, amely felismeri a kínai kézírást, képes kínai nyelvű szövegbevitelre, szótár, játékok és holdnaptár funkciókkal kiegészítve.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés