Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változások a Vodafone tarifacsomagjaiban

Kütyük

Változások a Vodafone tarifacsomagjaiban

Megszűnt a Break, a Salsa, a Mambo és a Rumba.

A Vodafone a napokban számottevő változtatásokat vitt véghez előfizetései között, de az új előfizetéssel kínált készülékek listája is jelentősen megváltozott. 2002. június 1-jétől új előfizetés vásárlása és tarifacsomag-váltás esetén azon tarifacsomagok (Break, Mambo, Salsa, Rumba), amelyekkel más magyarországi mobilszolgáltató hálózatán is barangolhattak az előfizetők – már nem vehetőek igénybe. Természetesen az előbb említett előfizetéseket használó jelenlegi ügyfelek továbbra is változatlan feltételek és díjak mellett tarthatják meg meglévő tarifacsomagjaikat.

A ”táncos” csomagok megszüntetése nyomán a Rock `n` Roll tarifacsomagok száma négyre emelkedett: A Rock `n` Roll Alap havi előfizetési díja bruttó 3125 forint, csúcsidőben 43,75 forintos hálózaton belüli és belföldi vezetékes számok hívása esetén érvényes percdíjat kínál. Az Alap csomag esetén csúcsidőben más mobilszolgáltatónál lévő telefonszámokat 56,25 forintos percdíjért lehet hívni, csúcsidőn kívül pedig bármely belföldi szám feltárcsázásáért 31,25 forintot kell fizetni percenként (kivéve persze az emelt díjas és más számokat). Pontos percdíjakért lásd a Vodafone honlapján lévő táblázatot, a lenti linken!

A Rock `n` Roll SMS csomagot nevéhez hűen a szöveges üzenetek szerelmeseinek szánja a Vodafone. A bruttó 3500 forintos havidíjú tarifacsomaggal havonta 30 darab SMS-t lehet küldeni ingyenesen bármilyen számra (gyakorlatilag a havidíj tartalmazza ezek árát), ezen felül egy üzenet elküldése 12,5 forintba kerül, percdíjai pedig megegyeznek az Alap csomagéval.

Aki a 30 darab ingyen SMS-ről, illetve a kedvezőbb percdíjakról sem kíván lemondani, annak ajánlja a szolgáltató a Rock `n` Roll Dupla elnevezésű tarifacsomagot, melynek havidíja bruttó 4125 forint. Az ingyenes SMS-ek mellett e csomag extrája az, hogy minden nap este 22 órától másnap reggel 9 óráig, valamint hétvégén ingyenesen lehet hívni róla egy másik Vodafone-os mobilszámot.

Végezetül a Rock `n` Roll Fix tarifacsomag újdonságairól: a bruttó 3750 forintos havidíjú csomaggal az előfizetők percenként bruttó 11,25 Ft-ért hívhatnak egy általuk előzetesen kiválasztott primér körzethet tartozó összes telefonszámot csúcsidőben és azon kívül is. (Azonban nem lehet kiválasztani a 20-as, 30-as, 40-es, 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, és 90-es körzetszámokat.)

A Rock `n` Roll Alap, SMS és Fix csomagok esetében a csúcsidő hétfőtől péntekig 08-20 óráig, a csúcsidőn kívüli időszak hétfőtől péntekig 20-08 óráig tart. A Dupla csomag esetében a csúcsidő hétfőtől péntekig 09-20 óráig, az azon kívüli időszak pedig 20-09 óráig van érvényben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés