Connect with us

Hirdetés

technokrata

Playmate a nagyító alatt

Kütyük

Playmate a nagyító alatt

A német Egisys érdekes módját választotta új technológiájának bemutatásához: egy playmate fotóját nagyíthatjuk eddig sohanem látott minőségben. A hölgy nadrágjának rojtjai is tökéletes részletességgel rajzolódnak ki, de persze máshova is lehet zoomolni…

A 3 dimenziós webes alkalmazásokkal foglalkozó német Egisys AG egy új képzoomolási technológiát fejlesztett ki, melynek prezentálásához a legizgalmasabb lehetőséget választotta: a 2002. év playmate-jét, Dalene Kurtist vizsgálhatjuk meg közelebbről. A szőke szépségről készült kép minden pontja felnagyítható, mindez eddig soha nem látott képminőségben.

A hölgy szemrevételezéséhez először le kell töltenünk a ZoomView lejátszót, mely streaming technológiára épül. A nagyfelbontásban készült kép részleteit kattintáskor mindig az adott képmérethez igazítva fokozatosan tölti le, a kép minőségét folyamatosan javítva. Az eljárás további előnye, hogy nem igényel különösen nagy sávszélességet, akár modemen keresztül is élvezhető, habár ez esetben valamivel nagyobb türelemre van szükség, míg kirajzolódik a teljesen éles kép. A gyönyörű playmate bájait akár teljes képernyőn is élvezhetjük, ehhez válasszuk a MEGA ZOOM opciót.

A technológia segítségével nemcsak hölgyeket, de bármilyen terméket közelebbről megismertethetünk az érdeklődőkkel. A ZoomView plugin Windows és a legtöbb Mac OS operációs rendszer alatt használható.

Nem kevésbé lenyűgöző az Egisys 3 dimenziós megjelenítési technológiája. A honlapon a Showroomban számos lélegzetelállító képet nézhetünk meg, példaképpen az alábbi linken egy cipőt forgathatunk térben, nagyíthatunk teljesen dinamikusan, és a kép pedig mindössze 103 Kbyte! A honlap még számos további érdekességgel szolgál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés