Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kazaa kémszoftver és hirdetés nélkül

Kütyük

Kazaa kémszoftver és hirdetés nélkül

Elkészült a Kazaalite nevű file-cserét biztosító program 1.6-os verziója, mely a közismert Kazaa program funkcióit nyújtja, a bosszantó hirdetések és kémszoftver nélkül. Az új verzióban az MP3 letöltés is gyorsabbá vált.

Elkészült a népszerű file-megosztó/cserélő program, a Kazaa „könnyített“ változata, a Kazaalite 1.6-os verziója. Mint ismeretes, néhány hónapja kiderült, hogy a Kazaa a Morpheushoz hasonlóan tartalmaz egy beépített kémszoftvert, mely a felhasználó által letöltött/keresett file-okat figyeli és információkat továbbít az Interneten keresztül. A Kazaalite nem tartalmaz kémszoftvert, sőt nincsenek rajta bannerek és reklámok sem. Az új verzióban további újdonság, hogy deaktiválták a 128 Kbit/s-os letöltési korlátot, ezáltal a letöltési sebesség is jóval nőtt.

Természetesen ezt a variánst nem a Kazaa fejlesztői készítették, ezért nem beszélhetünk hivatalos Kazaa verzióról. A felhasználók mindenesetre örülnek, a program népszerűsége hatalmas iramban nő. A programot több nyelvre is lefordították, magyar verzióról sajnos nincs tudomásunk.

A KazaaLite magyar szerverről gyorsan letölthető a letöltés linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés