Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nokia mobiltelefonok: 3410

Kütyük

Új Nokia mobiltelefonok: 3410

Alsókategóriás mobiltelefon GPRS nélkül, de letölthető programokkal.

A Nokia második új, alsóbb kategóriába tartozó készüléke a 3410-es típusszámot kapta. Ez a készülék nem támogatja egyik nagysebességű adatátviteli szabványt sem, azonban letölthetők és futtathatók a telefonon Java 2 Micro Edition (J2ME) programok. A 3310-es utódjának tekinthető mobiltelefon 150 KB belső memóriával rendelkezik kifejezetten J2ME midletek fogadására, ezen felül 200 név és telefonszámot lehet eltárolni benne.

A kétsávos készülékben helyet kaptak a fiatalok körében állítólag nagy népszerűségnek örvendő, immáron három dimenziós grafikákat tartalmazó képernyőkímélők. Valamivel hasznosabbnak tartom az ébresztő-, illetve az emlékeztető funkciókat, illetve a csengésprofilok időzíthetőségét, amellyel például a 8310-esben találkozhattak a felhasználók. Nem maradhatott ki a stopper és a visszaszámláló, illetve az automata billentyűzár funkció sem a 3410-esből, de helyet kapott a készülékben egy képszerkesztő, illetve a 5 darab beágyazott játék (Space Impact, Bantumi, Snake II, Bumper, Link5), amely egy extra javás játékkal egészül ki, amelyet le lehet törölni, helyére pedig újabb programokat lehet letölteni.

WAP böngészőből csak a régebbi, 1.1-es verziót tartalmazza a 3410-es, amelynek elő- és hátlapja cserélhető, kijelzőjének háttérvilágítása pedig a többszólamú csengések ritmusára villog. A Nokia 3410-es standard akkumulátoráról 55-260 órás készenléti, és 2,5-4,5 órás beszélgetési időt képes biztosítani, megjelenése 2002. második negyedévében várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés