Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Nokia mobiltelefonok: 3510

Kütyük

Új Nokia mobiltelefonok: 3510

Alsó-középkategóriás készülék GPRS támogatással.

A Nokia 3510-es monokróm, 96×65 képpontos felbontású kijelzővel rendelkezik, polifónikus csengőhangokkal bír (plusz rezgő hívásjelzővel), és támogatja a WAP over GPRS-t (azaz ezzel a készülékkel csak WAP-ozni lehet GPRS-en keresztül, az integrált WAP 1.2.1-es böngésző segítségével). Mivel ez a modell nem színes kijelzős, high-end mobiltelefon, így csak a VAS over MMS szabványt (Value Added Services over Multimedia Messaging Service) támogatja, amely lehetőségeit tekintve az Ericsson és Siemens telefonokon alkalmazott, grafikák és csengőhangok szöveghez való csatolását lehetővé tevő EMS (Enhanced Messaging Service) üzenetküldéshez hasonlítható.

A 3510-es kétsávos, 900 és 1800 MHz-es GSM hálózatokon használható, támogatja a hanghívást (összesen 14 névhez), memóriájában pedig 500 telefonkönyv-bejegyzést képes raktározni. Ez a készülék is rendelkezik figyelmeztetőfunkciós naptárral, stopperrel és visszaszámlálóval, le lehet tölteni rá különböző képernyőkímélőket, csengésprofiljai pedig időzíthetők (például beállítjuk, hogy 2-3 óra múlva automatikusan kapcsoljon ki a néma üzemmód).

Ebben a készülékben egy rakás játék is helyet kapott, mégpedig az alábbiak: Kart Racing, Dance 2 Music, Space Impact II, Bumper, Link5. A 3510-eshez megvásárolhatók lesznek speciális, úgynevezett aktív előlapok, amelyek a csengőhang ritmusára villogó fényeket bocsátanak ki, illetve sötétben világító borítás is elérhető lesz a telefonhoz.

A Nokia 3510-es tömege 105 gramm, standard akkumulátoráról akár 13 napos készenléti, és 4,5 órás beszélgetési időt is biztosítani tud. Megjelenése az idei év második negyedévében várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés