Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone nyereményakció Sony nyereményekkel!

Kütyük

Vodafone nyereményakció Sony nyereményekkel!

Márciusi nyereményakció a Vodafone-nál előfizetéssel, kártyával, VitaMaxszal – vagy akár ezek nélkül! Részletek itt…

[sajtóközlemény] Aki 2002. március 4. és 31. között bármilyen VitaMax csomagot, havidíjas előfizetést vagy SIM kártyát vásárol, részt vesz egy sorsoláson, ahol 3 Sony Aibo szórakoztató robotkutya, illetve 20 db Sony CD-Walkman keresi gazdáját!

A nyereménysorsoláson való részvétel feltétele a jelentkezési lap kitöltése az értékesítési pontokon, illetve az adatkezeléshez, -feldolgozáshoz és -továbbításhoz való hozzájárulás.

A 2002. március 1-e előtt meglévő szerződéssel rendelkező előfizetők az akció időtartama alatt a (70) 700-0700-as telefonszámról egy SMS-t kapnak. Aki részt kíván venni a sorsoláson, 2002. március 31-ig erre a számra válaszolnia kell SMS-ben egy “igen”-nel.

A sorsolásra 2002. április 25-én, délután 5 órakor a WestEnd City Centerben található márkaboltban, közjegyző jelenlétében kerül sor. A nyerteseket postai úton és SMS-ben értesítik, továbbá a Magyar Nemzet és a Népszabadság 2002. április 30-i számaiban névsorukat közzéteszik.

Az akció 2002. március 4-tól március 31-ig vagy az akciós készlet erejéig érvényes. Egy személy csak egy nyereményt nyerhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés