Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola mobiltelefon-újdonságok: V70

Kütyük

Motorola mobiltelefon-újdonságok: V70

A Motorola a mai napon hazánkban még a közelgő CeBIT kiállítás előtt bemutatta a 2002-es évben piacra kerülő új mobiltelefonjait, köztük a V70-es típusjelű divattelefont.

Az amerikai gyártó az idei évben hat új telefonnal fog piacra lépni. Ezek között megtalálhatók lesznek teljesen új mobiltelefonok, illetve meglévő változatok felfrissített variációi egyaránt. Az előbbiek közé tartozik a hiperdrága V70-es divattelefon, az alsó kategóriás C300-as, továbbá a Motorola első színes kijelzős készüléke, a T720-as is. Ráncfellvarráson estek át az Accompli 008-as, továbbá a V60-as és V66-os modellek, amelyek új változatban kerülnek majd a boltok polcaira. Lássuk elsőként az új modelleket!

Az rendkívül egyedi formájú, a megszokottal ellentétben nem szétnyitható, hanem elforgatható előlappal ellátott V70-essel a gyártó a divatmániás, kissé sznob felhasználókat kívánja megcélozni. Bár pontos ára még nem ismert, annyit már most is tudni, hogy a Magyarországon június tájékán piacra kerülő modell elég drága lesz (Ázsiában már megkezdték az értékesítését, tőlünk nyugatabbra pedig március vége körül kerül forgalomba). Ez a modell nagyon kicsike (94 x 38 x 18mm) és könnyű, tömege csupán 79 gramm. Az ezüstszínű készülék előlapja nem, de a kijelzőt körülvevő ”gyűrű” cserélhető.

A kétsávos készülék egyik különös ismertetőjegye az inverz elektro-lumineszcens kijelző, amelyen a megszokott világos háttéren lévő sötét betűk helyett pont fordítva, fekete háttérben látni világos karaktereket. A kijelző felbontása 96 x 64 képpont, sárga, vörös, kék és lila háttérvilágítással látták el, és a telefon menüjének betűmérete is állítható. A V70-es támogatja a GPRS (4+1) adatátvitelt, WAP 1.1-es böngészőt is tartalmaz, lehetséges vele EMS üzenetek küldése és fogadása, valamint sablonszövegek beszúrása SMS üzenetekbe. A telefonban összesen 64 darab polifónikus csengőhang (+rezgő hívásjelzés) kapott helyet, ebből 32 szerkeszthető. A V70-es rendelkezik infravörös porttal, menüjében megtalálható naptár, számológép, ébresztőóra és hanghívás funkció, valamint háromféle játék is, memóriájában pedig összesen 500 nevet és telefonszámot képes raktározni. A V70-es standard 400 mAh-s lítium-ion akkumulátoráról 80-145 órás készenléti, és 190 perces beszélgetési időt képes biztosítani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés