Connect with us

Hirdetés

technokrata

Húsvéti locsolóvers SMS-ben…

Kütyük

Húsvéti locsolóvers SMS-ben…

A Westel SMS Poéta játékában értékes nyeremények várják az önjelölt költőket…

Küldjön locsolóverset 2002. március 31-ig a (30) 30-30-355-ös számra, és hetente nyerhet egy Siemens A35/SL mobiltelefont Domino csomagban, illetve Domino feltöltőkártyát önállóan! A telefonszámon információs vonal is működik, ahol az akció részleteit, valamint az SMS Poéta játék szabályait hallgathatjuk meg.

Nyeremények:

A nyeremények hetente 25 db, 2500 Ft értékű Domino feltöltőkártya, illetve heti egy Siemens A35/SL mobiltelefon, amelyet Domino csomagban sorsolnak ki. A sorsolási időpontok március 11., március 18., március 25. és április 2. A nyerteseket a sorsolást követően telefonon értesítik nyereményeikről, valamint azok átvételéről.

A sorsoláson csak westeles hálózatból érkező SMS-ek vehetnek részt. Egy hívószámról több SMS is küldhető, akár többször is lehet nyerni. Nem a legszellemesebb műveket díjazzák – minden locsolóvers nyerhet. A beküldött locsolóversre válasz SMS érkezik.

A megadott telefonszámra nem küldhető SMS internetes felületről. Nem vehetnek részt a sorsoláson azok az SMS-ek, amelyek, olyan szavakat vagy kifejezéseket tartalmaznak, amelyek az általánosan elfogadott erkölcsi és/vagy etikai normákba ütköznek! A játékban nem vehetnek rész a Westel és reklámügynökségének dolgozói, valamint azok hozzátartozói.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés