Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone hírek: Valentin napi akció, új készülékek

Kütyük

Vodafone hírek: Valentin napi akció, új készülékek

A Vodafone egyes előfizetéses ajánlataiban kínált mobiltelefonjai mellé most egy második készüléket is kínál prepaid előfizetéssel, továbbá néhány új modell is elérhetővé vált.

A Rock `n` Roll előfizetéssel kínált Samsung R210-es telefon mellé a VitaMAX City prepaid csomaggal együtt kínált Trium Mars készülék bruttó 24.900 forintért vásárolható meg, míg a Rock `n` Roll havidíjas előfizetéssel megvásárolt Motorola P7389-es szintén a vitamaxos Trium Marsszal bruttó 9.990 forintba kerül (a Trium Mars ára egyébként VitaMAX csomagban 12.900 forint).

Az akciós ajánlat igénybevételéhez 2 éves hűségnyilatkozat megkötése szükséges, valamint további feltétel a bruttó 612,5 forintos Plusz opció, illetve az Extra opció (Plusz opció és SMS opció) együttes igénybevétele. Mind az előbb említett előfizetéses, mind a prepaid csomag csak a Vodafone magyarországi hálózatán belül használható.

A Vodafone kínálatában a napokban megjelent a Nokia 6310-es mobil, amely előfizetés vásárlása esetén 89.900 forintba kerül (a Vodafone-on kívül egyelőre csak a Westel árusítja ezt a készüléket bruttó 104.900 forintért), valamint az Ericsson színes kijelzős telefonja, a T68. Ez utóbbi készülék ára előfizetéssel együtt bruttó 119.900 forint (a Westelnél és a Pannonnál is pont ugyanennyibe kerül).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés