Connect with us

technokrata

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

Garázs

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

A Volkswagen új önvezető kenyérpirítója egyből sikert aratott

Sedric-hez nem kell majd sofőr, nem lesz benne sem kormány, sem pedálok

A Volkswagen bemutatta a legújabb self-driving személygépkocsiját, melyet a ‘Sedric’ nevet viseli (SElf DRIving Car). A jármű teljesen automata irányítású lesz, nem lesz felszerelve semmilyen manuális irányításra alkalmas eszközzel.

A jármű belseje teljesen megváltoztatja az autókról kialakult általános elképzeléseinket, inkább egy 4 személyes Lounge Bar-ra hasonlít a belső stílusos bőrülésekkel, egymással szembefordítva. Először a genfi autókiállításon csodálhatták meg az új koncepciót, mellyel az önjáró autók fontosságára szeretné felhívni a figyelmet az óriáscég.

Tehát nem egy kész modellről beszélünk, inkább egy előremutató és közeli álomról, amely hamarosan megvalósulni látszik. Valószínűleg az elkövetkezendő modellekben apránként felfedezhetjük a koncepcióból kiemelt dizájnelemeket, illetve elkezdhetünk belenyugodni, hogy idővel nem lesz szükség megtanulnunk autót vezetni, csak beülni egy dobozba, ami majd elvisz minket ‘A’-ból ‘B’-be. Kérdés, hogy mi lesz az autóvezetés örömével? Megmarad hobbinak?

 

Forrás: The Verge

További Garázs

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin