Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiderült, mivel váltaná meg a világot a Tesla

Garázs

Kiderült, mivel váltaná meg a világot a Tesla

Itt a cég mesterterve.

Kétségtelen tény, hogy az elmúlt időszak nem bizonyult könnyűnek a Tesla számára, elég csak az AutoPilot rendszert övező hírekre gondolni. Elon Musk is érezte, hogy ezt nem lehet annyiban hagyni, ezért a közelmúltban bejelentette, hogy egy mestertervet dolgozott ki a cég fellendítésére. Ennek a részletezésére mostanáig kellett várni, ám hajnalban végre kiderült, hogy miken is dolgozik az amerikai vállalat.

A tervek között szerepel, hogy a jövőben a tetőbe épített napelemes panelek és a hozzájuk tartozó elektromotorok hajtanák a Teslákat, illetve az is, hogy ezek a járművek önvezető technológiával kerülnének a vásárlókhoz. Ez azt jelenti, hogy hiába az elmúlt időszak botrányai, a vállalat a jövőben is erőteljesen fókuszál erre a területre.

Tesla-Model-S-4_medium

Sőt, nemcsak az AutoPilot rendszert, de magukat az autókat is továbbfejlesztenék, a cél az, hogy a lehető legtöbb piaci szegmensben ott legyenek a Teslák. Emellett az is a tervek között szerepel, hogy a kaliforniai vállalat létrehozzon egy automegosztással foglalkozó szolgáltatást, így a tulajdonosok akár pénzt is kereshetnének az épp használaton kívüli járműveikkel.

Persze ne gondoljuk, hogy ezek a tervek néhány nap alatt születtek meg, Musk már 2006-ban is hasonlót vázolt fel, most sokkal inkább az volt a cél, hogy bebizonyítsa, a Tesla él és virul és érdemes vele foglalkozni.

 



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés