Connect with us

Hirdetés

technokrata

Késik a Volkswagen válságmárkája – örökre?

Garázs

Késik a Volkswagen válságmárkája – örökre?

Elsősorban a magas belső gyártási standard az oka annak, hogy késik a Volkswagen csoport válságmárkája. A különösen olcsó alapár ígéretét a magas gyártási költségek miatt egyelőre nehezen tartaná be a vállalat.

Belső információk szerint komoly problémákba ütközött az új válságmárka terve a gyártási szinten, ugyanis az előirányozott költségeket meghaladja a vezetőség által minimálisan „szükségesnek” tartott minőség és biztonság okozta pénzügyi igény. Márpedig, ha nem éri meg gyártani, akkor nem is fogják gyártani a tervben latolgatott olcsó autókat.

golf_14tsi_variant_16_medium

A jövőben ez talán változat, legalábbis a vezetőség ebben reménykedik, ugyanis kitart álláspontja mellett, miszerint a projekt továbbra is mérlegelési státuszban van. Belső források szerint a Volkswagen illetékeseit lenyűgözte, hogy például a Suzuki, a márka új partnere, milyen magas minőségű, elérhetőbb árú autókat tud gyártani anélkül, hogy a költségeket az egekig emelné.

Ha a márka elkészül, valószínűleg a japánoktól érkezik majd a szükséges tudás a gyártáshoz, hogy a Dacia közvetlen riválist kaphasson, illetve segítse a Volkswagen terjedését a fejlődő országok piacán.

Forrás: Autó Pult



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés