Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szinte minden az új Mercedes SLK-ról

Garázs

Szinte minden az új Mercedes SLK-ról

Egy kiszivárgott reklámfilmből majdnem minden kiderült az új generációról.

Szerette volna a Detroiti (esetleg Genfi) Autószalonig titokban tartani az új SLK-val kapcsolatos adatokat és képeket a Mercedes-Benz, de természetesen nem járt sikerrel. Egy francia nyelvű reklámfilm bukkant fel neten, amelyből lényegében minden fontos részlet kiderült a kupé-kabrióról.

Az új márkaarculati elemekhez igazodva alakult át az SLK, erős SLS AMG-hatás fedezhető fel a formaterven. 4131 milliméter hosszú, 1808 milliméter széles és 1304 milliméter magas, 31-gyel rövidebb, 33-mal szélesebb és valamivel magasabb elődjénél. A növekedésnek hála tágasabb utasteret és csomagtartót sikerült kialakítani.

Sportosabb vezetési élményt biztosít a szélesített nyomtáv, a motorpalettán jórészt ismerős egységek szerepelnek. 184 lóerőt és 270 Nm-es csúcsnyomatékot kínál az SLK 200 BlueEfficiency, átlagfogyasztása 6,4 liter. 204 lóerőt és 310 Nm-es csúcsnyomatékot tud az SLK 250 BlueEfficiency, míg az SLK 350 BlueEfficiency adatlapján 306 lóerős teljesítmény, 370 Nm-es nyomaték és 7,1 literes átlagfogyasztás szerepel.

Kétféle megjelenéssel, hagyományos és sportosabb AMG-karosszériacsomaggal rendelhető az SLK, piaci premier jövő tavasszal.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés