Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Nissan terepkabriója

Garázs

Bemutatkozott a Nissan terepkabriója

A Nissan Murano CrossCabriolet az első kabrió-SUV.

Nagy kérdés, hogy mire lesz képes a piacon, Los Angelesben mindenesetre hivatalosan is bemutatkozott a Nissan Murano CrossCabriolet. A világ első crossover-kabrióját tisztelhetjük az újdonságban, a japán gyártó szerint sokan vágynak arra a szabadságra, hogy terepezés közben se kelljen lemondaniuk a nyitott tető jelentette élményről. Nos, az ő autójuk a CrossCabriolet.

Négy oldalajtóból kettőt csináltak a kabrió kedvéért, hátul ketten foglalhatnak helyet. Az ismert 3,5 literes, 269 lóerős V6-os motor mozgatja a kabriót, legnagyobb nyomatéka 336 Nm, az összkerékhajtási rendszerhez fokozatmentes Xtronic CVT-váltó kapcsolódik.

Ahogy arra számítani lehetett, vászontetővel készül a CrossCabriolet, a fedelet hidraulika mozgatja, a nyitás és zárás automatikusan történik. Nagy buktató lehet, hogy nem sikerült jól használható csomagtartót kialakítani, nyitott tetővel mindössze 215 literes a raktér, de zárás után is csak 348 liter a kapacitás.

Főleg az amerikai piac számára készült a kategóriateremtő modell, értékesítése már jövő év elején elkezdődik. Prémiummodellnek szánja a nyitott Muranót a Nissan, árak még nincsenek.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés