Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sose fogynak el az új betűjeles Porschék

Garázs

Sose fogynak el az új betűjeles Porschék

Újabb taggal bővült a Porsche család, LA-ben a Cayman R debütált.

Nem és nem unja a Porsche, hogy újabbnál újabb változatokat készítsen a 911 és arra nagyon hasonlító modellekből, már most nehezen áttekinthető a kínálat, mégis folyamatosan bővül. Los Angelesben a Cayman legfrissebb kiadása mutatkozott be R utónéven, amely egyébként a Cayman S-ből készült. Ha lehet követni.

Sok minden nem történt a sportkocsival, súlyából lecsippentettek 55 kilót (kihajították a klímát, rádiót, szuperkönnyű sportüléseket szereltek be és alumíniumból készítették el az ajtókat), a 3,4 literes bokszermotor teljesítményét 10 lóerővel 330-ra növelték (370 Nm), rövidebb rugók beépítésével a magasságot két centivel csökkentették.

Fixen rögzített a hátsó szárny, lecserélték a külső visszapillantókat és egy-két elemet más színben készítettek el, egyéb nem történt. Hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú PDK duplakuplungos váltóval rendelhető a Cayman R, utóbbival 4,9 másodperc alatt gyorsul százas tempóra, az opcionális Sport Chrono csomag megrendelésével ebből további két tized faragható le.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés