Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjött az új 6-os BMW

Garázs

Megjött az új 6-os BMW

Párizsban szériaközeli tanulmányként állítja ki az új 6-ost a BMW.

Nem veszett kárba az a sok munka, amit a BMW dizájnerei a Pekingi Autószalonon bemutatott Gran Coupé tanulmányba feccöltek bele, a koncepció megoldásai köszönnek vissza az új 6-osról. Az új kupét a Párizsi Autószalonon mutatják be, egyelőre csak tanulmányként, bár az autó már nem sokat változik a forgalmazás kezdetéig.

Erre utal, hogy a szériaváltozat már januárban, Detroitban bemutatkozik, ennyi idő alatt lehetetlen komoly változtatásokat végrehajtani. Néhány alkatrészt lecserélnek, apróságok átalakulhatnak, de a Párizsban debütáló karakter nagyjából véglegesnek tekinthető.

Nemcsak a Gran Coupéra, hanem az új 5-ösre is hasonlít a tanulmány, sportosabb és elegánsabb az aktuális 6-osnál. Maradtak a BMW-s alapvonások, a motorháztető hosszú, a kabin mélyen hátul ül, az új modell egyébként nagyjából ugyanolyan hosszú, mint az aktuális generáció, de szélesebb és alacsonyabb.

Teljesen LED-esek a fényszórók (ez változhat) és az L-alakú hátsó lámpák (ez így marad), a vezetőorientált kabinba 16 hangszórós Bang&Olufsen hifit építettek. Technikailag az 5-ösre és a 7-esre épít a tanulmány, a motorok valószínűleg a kisebb modellből érkeznek.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés