Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felgyorsítja digitális átalakulását a BMW-csoport

bmw

Digitalizáció

Felgyorsítja digitális átalakulását a BMW-csoport

Felgyorsítja digitális átalakulását a BMW-csoport

A vállalat a RISE with SAP megoldással vág bele üzleti folyamatainak fejlesztésébe

Kibővíti stratégiai együttműködését a BMW az SAP-val, hogy felgyorsítsa digitális fejlődését. A RISE with SAP bevezetésével a csoport teljes SAP-rendszere átalakul. A megoldás az üzleti folyamatok közös támogatásával rugalmasságot, gyors fejlődést és hosszútávú sikert biztosít a vállalatnak.

A BMW Csoport és az SAP stratégiai együttműködése komoly múltra tekint vissza. Ennek kibővítéseként 2023-ban a BMW Csoport összeolvasztja felhőalapú stratégiáját az eddig használt SAP S/4HANA rendszereivel. A RISE with SAP részeként a vállalat hozzáférhet egy olyan felhőalapú platformhoz, amely az összes üzleti folyamatot egységesen támogatja. Ezzel válik lehetővé a kritikus üzleti területek – a pénzügy, az alkatrészellátás, a raktározás, az ellátási láncok és a gyártás – közös fejlesztése, a gyorsabb, átfogóbb, hatékonyabb digitalizáció. A kibővített együttműködés részeként a BMW Csoport és az SAP együtt formálhatja az üzleti folyamatok fejlesztésének jövőjét az autóiparban.

„A RISE with SAP egy csomagban kínálja azokat a programokat, platformokat, eszközöket és szolgáltatásokat, amelyekre szükség van az üzleti folyamatok átalakulásának véghezviteléhez. A BMW Csoport és az SAP elmozdul a hagyományos licencelési modelltől egy, az infrastruktúrát, a felhőszolgáltatásokat és a működtetést lefedő modell felé”

– magyarázza az együttműködés lényegét Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója.

„Ez a stratégiai döntés segít felpörgetni a digitalizációt. Növeljük vele infrastruktúránk rugalmasságát, megteremtjük a teljes globális skálázhatóságot, és ami a legfontosabb: sokkal gyorsabban juttathatjuk el üzleti fejlesztéseinket vevőinkhez és felhasználóinkhoz. Ezért várom nagyon az SAP-val közös utunk következő lépéseit”

– mondja Alexander Buresch, a BMW Csoport informatikai vezetője.

„Cégeink szoros kapcsolata 30 éve tartó bizalmi együttműködésen alapul. Ennek a kapcsolatnak a bővítésével fontos lépést teszünk a digitális jövő felé. Az SAP S/4HANA Cloud és megoldásaink széles portfóliója megteremti a vállalatok innovációinak alapjait, és biztosítja ügyfeleink hosszútávú sikerét a versengő környezetben”

– hangsúlyozza Thomas Saueressig, az SAP SE termékfejlesztésért felelős igazgatósági tagja.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés