Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ford Mondeo a menedzserek álma

Garázs

Ford Mondeo a menedzserek álma

A felső-középkategóriát a flottaértékesítés uralja, jól megy a Fordnak.

Az első félévben a magyarországi felső-középkategóriás autók piacának 79,7 százalékát tette ki a flottaértékesítés. Ennek oka, hogy a hazai és nemzetközi vállalatok gyakorlatában elterjedt a cégautó-juttatás a közép- illetve felsővezetők részére, akik jellemzően felső-középkategóriás autót kapnak használatra.

Azokban az esetekben, ahol a vállalatok nem egyetlen, hanem több márkával szerződnek és a felhasználó egy bizonyos költségkeretből a neki szimpatikus felső-középkategóriás járművet választja, a legtöbb felhasználó – a Ford közleménye szerint – a Mondeo mellett teszi le a garast: míg a modell részesedése a teljes szegmenst tekintve 10,9 százalékos, ez az érték flottaértékesítések esetén 12,9 százalékra nő.

A Mondeo nagy előnnyel vezeti a szegmens értékesítéseit, mind a teljes piacot, mind a flottapiacot tekintve. Szeptembertől jön a frissített modell, alig változó külsővel és új motorokkal, köztük a 240 lóerős EcoBoost turbós benzinessel. Bővül a felszereltség is, többek között sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és LED-es külső-belső világítás is megjelenik a kínálatban.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés