Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a boltokban a BMW 5-ös kombi

Garázs

Már a boltokban a BMW 5-ös kombi

Négyféle motorral itthon is kapható az új BMW 5 Touring.

Megérkezett Magyarországra az új BMW 5-ös Touring, a bajorok prémium felső-középkategóriás utazókombijának negyedik generációja. A 10 centi híján ötméteres, hosszban durván 6, tengelytávban 8 centit gyarapodott autó csomagtartója alaphelyzetben 560, bővítve 1670 liternyi poggyászt képes elnyelni, külön is nyitható hátsó szélvédője gombnyomásra emelkedik. A dőlésszögében állítható hátsó üléstámla 40:20:40 arányban hajtható előre.

Extrafelszereltségként rendelhető Menetdinamikai Szabályzás (Dynamic Driving Control), de nyolcfokozatú automata sebességváltó is. A Touring alapkivitelében kínálja az automatikus szintszabályzással kombinált hátsó légrugózást, extraként pedig az Adaptive Drive és az Integral Aktív Kormányzás (Integral Active Steering) rendszereit.

A legfrissebb BMW-modellben alap az EfficientDynamics Elektromechanikus Szervokormány (Electric Power Steering; EPS) a Fékenergia-visszanyerés (Brake Energy Regeneration), az 520d esetén az Automatikus Motorleállítás és -indítás, a sebességváltást segítő kijelző vagy a hűtőrácsban elhelyezett levegőcsappantyúk aktív szabályzása.

A BMW 5-ös Touring két-két benzin-, illetve dízelmotorral kapható (523i, 535i, 520d, 530d), a legolcsóbb a négyhengeres, 184 lóerős 520d 12,44 millió forinttól, amelynek gyári átlagfogyasztása kézi váltóval 5,1, hatsebességes automatával 5,3 l/100 km.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés