Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új Volkswagen Jetta

Garázs

Itt az új Volkswagen Jetta

Egy nappal a hivatalos premier előtt lebukott az új VW Jetta.

Türelmetlenek voltak az Auto Express szerkesztői, egy nappal a hivatalos premier előtt nyilvánosságra hozták a Volkswagen Jetta új generációjának hivatalos fotóit. Ugyan gyorsan a britek orrára koppintott a német gyár és leszedette az anyagot, addigra minden valamirevaló autós oldal átvette a képeket és adatokat.

Pontosan olyan a Jetta, mint az utolsó kémfotókon, ügyesen belesimították az egységes márkaarculatba, miközben jelentősen növelték méreteit. Nem is egy az egyben a Golf padlólemezére épül: a hatos alapjait használták, de több centimétert nyújtottak rajta, hogy elődjénél kényelmesebb legyen a Jetta.

4644 milliméter hosszú az új generáció, ez kilenc centiméteres növekedést jelent az elődhöz képest. Ebből arra lehet következtetni, hogy jócskán nőtt a kabin és csomagtartó mérete is, hivatalos adatok azonban még nincsenek.

Európában kizárólag turbómotorokkal lesz kapható a Jetta, a 105 lóerős, 1,2-es TSI-vel indul a kínálat, középen a 122 lóerős 1,4-es, míg legfelül a 200 lóerős, kétliteres TSI található. Két dízellel indul a forgalmazás, a 105 lóerős 1,6-os, illetve a 140 lóerős, kétliteres TDI-t lehet választani.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés