Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsabb, mint valaha

Garázs

Gyorsabb, mint valaha

A Jaguar két új csomaggal próbálja ébren tartani az XKR iránti érdeklődést, amely újdonságoktól többek között azt remélik, hogy olyan vásárlók érdeklődését is megnyerik, akik eddig mellőzték a márkát.

Az egyik újdonság a Black Pack, amely alapvetően az autó megjelenését hivatott módosítani, nevéhez méltóan természetesen fekete kiegészítőkkel. A 20 colos matt fekete felnik mellett az utastérben is a fekete szín az uralkodó.

A Speed csomag már nem csak a látványról hanem teljesítmény növelésről is szól. Az eddigi 250 km/óránál leszabályozott végsebességet 280-ra növelik. A kompresszoros motor teljesítményét 510 lóerőre emelték, miközben a forgatónyomaték 625 newtonméterre kúszott.  Ehhez elegendő volt az elektronikai vezérlésbe belenyúlni, de hogy kívülről is jelezzék a 3500 fontos (kb. 1 millió Ft) változtatást, módosítják az első kötényt és nagyobb hátsó spoilert szerelnek fel, hogy az autó bírja a nagyobb tempót. A felszereltséghez a 20 colos Kasuga felnik is járnak, amelyek mögött vörösben virítanak a féknyergek. Krómcsíkok kerülnek az ablakok köré és a hűtőrácsra, a diffúzort pedig a karosszéria színére fújják.

A Jaguar XKR Speed Pack az eddigi leggyorsabb – utcai – XK, amit a gyár készített. A csomagok kizárólag az XKR kupéváltozatához lesznek rendelhetőek és csak Nagy-Britanniában.

Az újdonságok hivatalos premierjüket a Genfi Autószalonon tartják.



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés