Connect with us

technokrata

Hatalmas leállás várható a Vodafone háza táján

vodafone

FrissInfo

Hatalmas leállás várható a Vodafone háza táján

Kép: AFP/FEDERICO GAMBARINI

Hatalmas leállás várható a Vodafone háza táján

Napokra leáll az értékesítés, a netes és appos számlafizetés, a garanciális ügyintézés.

Történetének talán leghosszabb és legkellemetlenebb leállása elé néz a Vodafone Magyarország, tájékozása szerint 2021. július 14–28. között jelentős informatikai átállási munkák miatt rövidebb vagy hosszabb ideig elérhetetlenek lesznek a mobilos értékesítési és ügyintézési szolgáltatásai. A szünet nem érinti a vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos („UPC-s”) vásárlási és ügyintézési szolgáltatásait.

A szünettel kapcsolatos részletek áttekinthetőek a Vodafone tájékoztató webhelyén, ám a lényeget kiemelve július 14–28. között nem kézbesít újonnan vásárolt SIM-kártyát a vállalat, nem lehet majd aktiválni a roamingot, nem lesznek elérhetőek az extra mobilfizetési szolgáltatások (például az autópálya-matricák vásárlása, a parkolásért való fizetés, a lottózás), majd július 19–28. között a webshopja is leáll.

Mindezek ellenére a legsúlyosabb időszaknak a július 24–28. tűnik, ekkor

  • a feltöltőkártyások csak ATM-en keresztül tudnak majd egyenleget feltölteni,
  • az üzletekben sem lesz elérhető a szerződéskötés,
  • minden garanciális ügyintézés szünetelni fog,
  • csak postai csekkes és banki átutalásos módon lehet majd számlát fizetni, ám a cég meghosszabbítja az érintett ügyfelek esetében a befizetési határidőt, így a számláikat július 29-től késedelem nélkül tudják majd kiegyenlíteni az interneten és a My Vodafone mobilappon át.

Forrás: ORIGO

További FrissInfo

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu