Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dzsungellé alakítják Budapest belvárosát

city forests

FrissInfo

Dzsungellé alakítják Budapest belvárosát

Dzsungellé alakítják Budapest belvárosát

Különleges küldetést kap a Dob utca egyik legnagyobb tűzfala

Idén tavasszal Budapest is csatlakozott azon városok közé, amelyek a Converse City Forests kampányával színesebbé teszik a világot.

A kampány során a márka olyan különleges, kreatív és jelentőségteljes tematikájú tűzfalfestmények megvalósításához járul hozzá, melyek mindegyikének saját története van.

A City Forests névre hallgató kezdeményezés közel harminc országban van jelen, ahol a márka kreatív szervezetekkel karöltve készít egyedi tematikájú tűzfalfestményeket. A festmények segítségével olyan fontos ügyekre hívják fel a figyelmet, mint az esélyegyenlőség, melynek tematikáját többek közt Varsóban és Belgrádban is feldolgozták. A perui tűzfalfestményen a hagyományok és a multikulturalizmus jelenik meg, míg Sydney-ben a környezetvédelem került a középpontba.

Idén tavasszal pedig már Budapesten a világ szeme: az ominózus festmény ez év június közepétől a Dob utca egyik legnagyobb tűzfalát díszíti majd. A tűzfalfestéssel foglalkozó vállalat, a Neopaint Works alkotói csoport már meg is kezdte a munkálatokat, hogy valódi dzsungellé alakítsa Budapest belvárosának szívét. A korábban lehangolóan szürke tűzfalat ugyanis egy hatalmas, színpompás dzsungelt idéző festmény díszíti majd, mely egyben a kampány egyik fő üzenetét is tükrözni fogja:

„Döntsd le az akadályokat és mutasd meg valódi színeidet”.

A különleges grafika ezen felül azonban még sok más meglepetést is tartogat a számunka. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan szépül meg a Dob utca, kövesd figyelemmel a Converse Magyarország Instagram oldalát és figyeld meg hogyan változik át napról napra valódi városi dzsungellé a belváros.

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés