Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

FrissInfo

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

Ez jelenleg az 5 legjobb okostelefon

Az Apple nem repesne a boldogságtól, ha ezt látná!

A Consumer Reports legutóbb készítette egy 5-ös toplistát a a legjobbnak értékelt mobilokról! Az almás óriás szerintünk nem repes a boldogságtól, amikor ezt a listát olvassa!

 

Az amerikai nonprofit szervezet listáján az első és a második helyet a Samsung Galaxy S8+ és a “sima” S8 hozta el, amely a személyes tesztünk után egyáltalán nem lepett meg minket, hiszen jelenleg tényleg nem igazán létezik jobb mobil. A kettő között akkumulátor és kijelzőméret különbség található csak, az egyetlen hátulütőként ők is a hátsó oldali ujjlenyomat olvasót tudták csak felhozni.

samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-launch-analie-cruz-21-1024x768

A Harmadik helyen szintén a galaktikus cég áll az előző modelljével, amely nem más, mint a Galaxy S7 Edge. Még most is sokan vásárolnak ilyen készüléket, nem sokkal “rosszabb”, mint az S8, vagy a nagyobb társa, viszont mivel megjelent az újabb verzió, ezért elérhetőbb árkategóriába is került.

hu-feature-galaxy-s7-edge-g935f-61148724

Negyedik helyezett már egy másik gyártó nevét dicséri, amely nem más mint az LG. Az LG G6 csúszott le a dobogóról, viszont ettől még nagyon is említésre méltó készülékről van szó. Amellett hogy teljesen vízálló, meglehetősen vékony kerettel jelent meg az okostelefon, ami manapság ugyebár egyre népszerűbb, ahogy a dobogó első 3 helyén is tapasztalhattuk.

elkepeszto-hogy-mit-kibir-az-lg-g6_1

Az ötödik helyen a már említett almás cég csak kullog a többiek után a nem éppen aktuális iPhone 7-es készülékével, de mindnyájan sejthetjük, hogy az új iPhone 8-as megjelenése után valószínűleg változni fog ez az aktuális sorrend és elképesztő népszerűségnek fog örvendeni az új zászlóshajó!

 

forrás: Consumer Reports

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad
flexcom
samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

2021. július 31. szombat
privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu