Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogy készül a zseni? Maye Musk elárulja a Brain Baron!

Esemény

Hogy készül a zseni? Maye Musk elárulja a Brain Baron!

Hogy készül a zseni? Maye Musk elárulja a Brain Baron!

Csodagyereket nevelni, karriert építeni és közben fantasztikusan érezni magad? A Brain Bar jövőfesztiválra érkező Maye Musk elmeséli, hogyan sikerülhet mindez egyszerre.

A májusi Brain Bar jövőfesztiválra Budapestre érkezik a háromszoros édesanya és tizenegyszeres nagymama, Maye Musk.

Musk dietetikusi és modellkarrierje mellett gyermekeire a legbüszkébb, akiket elvált szülőként a kezdetektől fogva a függetlenségre nevelt. Elon a világ egyik legismertebb vállalkozója, aki a SpaceX és a Tesla alapítójaként habzsolja a kihívásokat. Kimbal az egészséges alapanyagokból készített ételek híveként étteremláncot és közösségi kerteket működtet, Tosca pedig a filmiparban ért el sikereket.

Musk hetvenévesen is fáradhatatlan, pedig a siker nem jött könnyen. Egy torontói albérletből kezdte el vállalkozásait egyengetni, emellett tanított és modellkedett is, hogy eltartsa a családját. Manapság vezető divatlapok címlapjáról üzeni, hogy a szépség nem életkor függvénye, táplálkozástudományi tanácsait százezrek követik a közösségi médiában. Meghívásában a Brain Bar stratégiai partnere, az OTP Bank volt a fesztivál segítségére.

_ld46855

Idén is ingyenes tanároknak és diákoknak

A Brain Bar a kezdetektől fogva ingyenes belépést biztosít diákok és tanárok számára. Közülük eddig több ezren találkozhattak olyan kedvenceikkel, mint Chris Hadfield, a legendás űrhajós, Sophia, a világ legismertebb humanoid robotja, Peter Thiel, a PayPal alapítója vagy éppen a hálózatkutatás magyar sztárja, Barabási Albert-László. És hogy mi a teendő az ingyenes fesztiválbérletért? Csupán regisztrálni kell a brainbar.com/edu oldalon. Érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen a helyek a jelentkezés sorrendjében telnek fel.

A fesztivál idén is várja önkéntesek jelentkezését, akik a brainbar.com/volunteers oldalon regisztrálhatnak, hogy bepillanthassanak Európa legnagyobb jövőfesztiváljának kulisszái mögé.

A paleontológus, a robotépítő és a csomagolásgyilkos

Maye Musk mellett a fesztiválra érkezik a Jurassic Parkot inspiráló paleontológus, Jack Horner, Sophia robot megalkotója, Ben Goertzel, az Amigos a Gyermekekért alapítója, Fábián Sára és a környezetbarát technológiában utazó Rodrigo Garcia Gonzalez. Mindez azonban csupán néhány a félszáz előadó közül. A Brain Bar számos meglepetésvendéget is tartogat még, és a korábbiaknál is több lehetőséggel készül, hogy mindenki személyesen kérdezhessen kedvenceitől.

A fesztivál ismét a Corvinus Egyetemen várja az érdeklődőket május 30-31-én. Kedvező árú fesztiválbérletek és csoportos jegyek továbbra is elérhetőek a brainbar.com/tickets oldalon.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés