Connect with us

Hirdetés

technokrata

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

hipa

Startup

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

Valós kihívásokra innovatív megoldásokat keresnek a járműipar meghatározó szereplői a HIPA és a Design Terminal bootcampjén.

A startupok szeptember 19-ig jelentkezhetnek a kivételes programra, mely során a hazai vállalkozások is bekapcsolódhatnak a legnagyobb, nemzetközi cégek munkájába.        

Idén ősszel az autóipar legnagyobbjainak kihívásaira keresi a választ a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Design Terminal közös kezdeményezése, melyhez olyan nagyvállalatok csatlakoztak, mint az Audi Hungaria, a Continental, a Jaguar – Land Rover és a Thyssenkrupp. A HIPA Innovation Bootcamp – powered by Design Terminal célja, hogy lendületet adjon az autógyártás mamutcégei és feltörekvő vállalkozások közti együttműködéseknek, ezáltal erősítve Magyarország járműipari szerepét.

A járműipari szereplők már a toborzás indítása előtt megfogalmazták saját kihívásaikat, ezek megoldására jelentkezhetnek a startupok egészen szeptember 19-ig. A felhasználói élmény mellett az önvezetés, az autóközi kommunikáció (V2X), a szimuláció, a connected living, a fenntarthatóság, a szoftverfejlesztés, a hatékonyság és az extra kényelem a toborzás kulcsszavai. Már létező vagy könnyen a kihívásokra szabható megoldásokat várnak a szervezők.

A bootcampre jelentkezni ezen a weboldalon lehet.

A háromnapos innovációs program során szakértő mentorok segítik workshopokon és egyéni mentorálásokon a startupokat abban, hogy valódi megoldásokat hozzanak létező autóipari kihívásokra. A résztvevők a termékfejlesztés mellett komoly piaci validációra tehetnek szert, a végső cél pedig a nagyvállalati együttműködés.

A HIPA Innovation Bootcampen október 4-én és 5-én vehetnek részt a kiválasztott startupok, akik végül az október 6-i Demo Day-en prezentálhatják megoldásukat a HIPA Járműipari Konferenciájának keretében, a Corinthia Hotelben.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés