Connect with us

technokrata

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

hipa

Startup

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

Figyelem startupok! Autóipari óriások keresnek titeket!

Valós kihívásokra innovatív megoldásokat keresnek a járműipar meghatározó szereplői a HIPA és a Design Terminal bootcampjén.

A startupok szeptember 19-ig jelentkezhetnek a kivételes programra, mely során a hazai vállalkozások is bekapcsolódhatnak a legnagyobb, nemzetközi cégek munkájába.        

Idén ősszel az autóipar legnagyobbjainak kihívásaira keresi a választ a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Design Terminal közös kezdeményezése, melyhez olyan nagyvállalatok csatlakoztak, mint az Audi Hungaria, a Continental, a Jaguar – Land Rover és a Thyssenkrupp. A HIPA Innovation Bootcamp – powered by Design Terminal célja, hogy lendületet adjon az autógyártás mamutcégei és feltörekvő vállalkozások közti együttműködéseknek, ezáltal erősítve Magyarország járműipari szerepét.

A járműipari szereplők már a toborzás indítása előtt megfogalmazták saját kihívásaikat, ezek megoldására jelentkezhetnek a startupok egészen szeptember 19-ig. A felhasználói élmény mellett az önvezetés, az autóközi kommunikáció (V2X), a szimuláció, a connected living, a fenntarthatóság, a szoftverfejlesztés, a hatékonyság és az extra kényelem a toborzás kulcsszavai. Már létező vagy könnyen a kihívásokra szabható megoldásokat várnak a szervezők.

A bootcampre jelentkezni ezen a weboldalon lehet.

A háromnapos innovációs program során szakértő mentorok segítik workshopokon és egyéni mentorálásokon a startupokat abban, hogy valódi megoldásokat hozzanak létező autóipari kihívásokra. A résztvevők a termékfejlesztés mellett komoly piaci validációra tehetnek szert, a végső cél pedig a nagyvállalati együttműködés.

A HIPA Innovation Bootcampen október 4-én és 5-én vehetnek részt a kiválasztott startupok, akik végül az október 6-i Demo Day-en prezentálhatják megoldásukat a HIPA Járműipari Konferenciájának keretében, a Corinthia Hotelben.

További Startup

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd
tag heuer

SmartWatch

Együttműködik a Netflix és a TAG Heuer

2022. augusztus 1. hétfő
képernyő

Kütyük

Extrém magas monitor segíthet a gerincbántalmakon

2022. július 29. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu