Connect with us

technokrata

Hazai és nemzetközi nagyágyúkkal jön az 5. Budapest Startup Safari!

safari

Startup

Hazai és nemzetközi nagyágyúkkal jön az 5. Budapest Startup Safari!

Hazai és nemzetközi nagyágyúkkal jön az 5. Budapest Startup Safari!

AZ OXO Labs befektetőként is csatlakozott az eseményhez

Április 23-án és 24-én a hazai startup ökoszisztéma legnagyobb szereplői kinyitják kapuikat és az 5. Budapest Startup Safari keretein belül programokat szerveznek szakmabelieknek, álláskeresőknek, pályakezdőknek és befektetőknek.

A lokális startup kultúrát bemutató Startup Safari rendezvény Berlinben indult 2012-ben, azóta Európa több mint tíz városában rendezik meg évről évre. A régió központja a budapesti esemény, mely idén ötödik alkalommal hozza össze a hazai és nemzetközi startup világ kiemelkedő képviselőit. A Budapest Startup Safari célja, hogy a hazai innovációs / tech / startup ökoszisztéma ismertebbé váljon itthon és a régióban, valamint támogatja a tudásmegosztást és a piaci szereplők közötti kapcsolatok (tovább) épülését.

Safari

A Safari két napja több mint ötven helyszínen zajlik majd nemzetközi előadókkal, tematikus útvonalakkal, exkluzív tartalommal, még kevésbé ismert budapesti startupok részvételével és már jól ismert cégek közreműködésével, mint például a Shapr3D, a Prezi vagy a LogMeIn. Az érdeklődők beleshetnek a vállalati kulisszák mögé, rendhagyó workshopokon, előadásokon, szakmai fórumokon, interaktív programokon fedezhetik fel a startup kultúra izgalmas rétegeit. Az eseménysorozat mögé az előző években is olyan nagyvállalatok álltak, mint a Google, a Microsoft, a Morgan Stanley vagy az SAP.

Olyan hazai üzletemberek adnak majd elő, mint Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég és az Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója, Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál és a Szeretem Magyarországot Klub alapítója, a Michelin-csillagos Costes étterem tulajdonosa, valamint Oszkó Péter kockázatitőke-befektető, a kezdeti szakaszban lévő startupok inkubációjával és nemzetközi piacokra juttatásával foglalkozó OXO Labs tulajdonosa. Az OXO Labs nem csak mint előadó lesz jelen, 2020-tól ugyanis befektetőként is csatlakozott a Budapest Startup Safarihoz.

A nemzetközi előadók listáján már biztosan szerepel Kristian Riis, aki nem csak a Nephew nevű dán rockbanda gitárosa és menedzsere, hanem számos startup befektetője és a NORDIC (LA) kreatív akcelerátor alapítója, valamint a dél-afrikai online értékpapír kereskedő vállalat, az Easy Equities alelnöke, Tristan Finnemore. Budapestre érkezik Jeevan Kumar, az online vásárlókat, kereskedőket, vállalkozókat és fogyasztókat azonnali futárszolgálattal összekötő Zoom alapítója, továbbá Florian Wimmer, a Blockpit társalapítója, amely startup azon dolgozik, hogy megkönnyítse a kriptovalutával foglalkozó kereskedők, adószakértők, bankok és hatóságok munkafolyamatait. Előad Dél-Kelet Ázsia legnagyobb piacra lépést segítő szolgáltatóhálózatának létrehozója, a Greenhouse társtulajdonosa, Drew Calin és Bíró Júlia site reliability engineer a tartalomkezelésben úttörő, németországi Contentfultól.

További információ és jegyvásárlás: budapest.startupsafari.com

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin