Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TrustChain a legjobb közép-európai feltörekvő startup

trustchain

Startup

A TrustChain a legjobb közép-európai feltörekvő startup

A TrustChain a legjobb közép-európai feltörekvő startup

Három különböző kategóriában is magyar cégek vehették át az első díjat a Central European Startup Awards bukaresti fináléján. A TrustChain a digitális szerződéskötő platformmal nyert.

November 21-én tartották Bukarestben a Central European Startup Awards fináléját és díjátadóját, ahol három kategóriában is magyar startup vállalkozás végzett az első helyen.

A világ legnagyobb, független startup-ökoszisztéma versenyének, a Global Startup Awardsnak a kelet-közép-európai megmérettetésén 10 országból – Ausztria, Bulgária, Csehország, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia -, 16 + 1 kategóriában díjazták a legjobbakat, a korábban bejelentett nemzeti nyertesek közül.

A jelölések száma csaknem megduplázódott a tavalyi évhez képest, így a kiválasztási folyamat során több mint 5500 vállalkozásra 80 ezernél is több közönségszavazat érkezett, ami szintén kétszeres szám az előző évihez képest.

A legjobb feltörekvő kategóriát idén a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. portfóliócége, a TrustChain digitális szerződéskötési platform nyerte.

“Egy olyan cég számára, amely 2 éven keresztül készítette elő a hazai és nemzetközi piacra lépést, hatalmas elismerést jelent ez a kitüntető díj”

– mondta dr. Romhány Gergely, a TrustChain Systems Kft. ügyvezetője. A magyar startup a júniusi debütálását követő 5 hónap alatt a vállalati innovációs piacon jelentős eredményeket ért el: immár több mint 40 cég használja az online platformot, és tíznél is több nagyvállalati projekt áll bevezetés alatt.

“Ez egy nagyon fontos visszajelzése annak, hogy jó döntés volt már a kezdetektől a maximalizmusra és a legmagasabb minőség biztosítására fókuszálni”

– tette hozzá dr. Romhány Gergely.

Az automatikus jelnyelvfordító technológiát fejlesztő vállalkozás, a magyar Signall a Legjobb egészségtechnológiai startup címet vihette haza, míg a Parkl csapatát az okosparkoló alkalmazásért díjazták a Legjobb okosváros startup kategóriában.

A nyertesek egy része a Global Startup Awards többi régiójának néhány nyertesével fog versenyezni jövőre a globális döntőben.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés