Connect with us

Hirdetés

technokrata

Májusban újraindul a legmenőbb startup közösségi esemény, a Progress Bar

Startup

Májusban újraindul a legmenőbb startup közösségi esemény, a Progress Bar

Májusban újraindul a legmenőbb startup közösségi esemény, a Progress Bar

A Progress Bar eseménysorozata májusban kerekasztal beszélgetéssel indul újra

A Progress Bar eseménysorozat célja, hogy összehozza a budapesti startup ökoszisztéma  jelentős szereplőit. A programsorozat a Drukka Startup Studio, az Arete befektetői, valamint a  Baconsult angyalbefektetői csapatának összefogásával valósul meg.

 

Az eseménysorozat következő állomásaként május 24-én 18 órától a Nokia Skyparkban  egy kerekasztal beszélgetés alkalmával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a legizgalmasabb hardver startupokkal. Az eseményt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökének, Dr. Pálinkás Józsefnek beszéde nyitja meg. Ezt követően Dr. Kápolnai András mesél az AHa! Brain Store vállalati akszelerációs programról, amely az Antenna Hungária új, hardver akcelerátora.

A Progress Bar második felében a panelbeszélgetés résztvevőiként olyan startupok számolnak be tapasztalataikról, akik már valamely jelentős mérföldkövet túllépve elindultak a nemzetközi siker irányába. Az AImotive az önvezető autók technológiájához szükséges hardveres eszközök fejlesztésében jár élen, míg a PuliSpace projekt a Budapesti Műszaki-és Gazdaságtudományi egyetem első űrszondáját létrehozva tett szert népszerűségre itthon és külföldön egyaránt. A Ringclock innovatív gyűrűje az időbeosztásban segíti viselőjét, míg a Quantislabs Árendás Csaba vezetésével a borászati szektorban hozta létre a szőlészek-borászok életét megkönnyítő döntéstámogató rendszerét. Az OptoForce pedig mesél az általuk fejlesztett többtengelyű erő- és nyomatékmérő szenzorokról, amik felruházzák az ipari robotokat a tapintás képességével. Az esemény második felében befektetői oldalról közelítik meg a témát a szervezők, az Arete, a Baconsult és az Intellitext képviselőinek segítségével, akik beszámolnak róla, hogy hogyan is állnak az általuk irányított inkubátorok és milyen startupokat várnak a befektetési programjukban.

Az esemény létrejöttét a Drukka Startup Academy, a Baconsult angyalbefektetői csapata, valamint az Arete egyaránt támogatja. A Nokia a helyszín biztosításával állt a startup közösség és a Progress Bar meetup sorozat mellé.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés