Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Design Terminál most segít, hogy sikerre vidd az ötleted!

Startup

A Design Terminál most segít, hogy sikerre vidd az ötleted!

Meghosszabbított jelentkezéssel, augusztus 9-éig várják a leginnovatívabb ötleteket, a fiatal tehetségeket és vállalkozókat a Design Terminál mentorprogramjára!

A mentorprogram immár negyedik szemesztere indul el szeptemberben, melynek célja a hazai vállalkozások nemzetközi piacra lépésének elősegítése. Az év elejétől a design cégek mellett a technológiával és városfejlesztéssel foglalkozó csapatok számára is nyitott programban, ősztől külön figyelmet fordítanak arra, hogy a mentoráltak között több női startup vállalkozó is legyen.

mentorprogram

Tavaszi programunkban először vettek részt tech startupok és smart city megoldásokat kínáló cégek, a csapatok nagy részét fiúk alkották. A programunk egyik különlegessége, hogy a különböző típusú cégek egymástól is tanulhatnak és a csapatok vegyes összetételére is figyelünk. A legjobb ötletek így születnek és az együttműködés így a leghatékonyabb. Emellett személyesen is fontosnak tartom, hogy a nők minden iparágban, így a tech startupok világában is képviseljék magukat. – nyilatkozta Gál Dorka, a mentorprogram TechLab vezetője.

A Design Terminál vállalkozásfejlesztő szolgáltatásait 2014. január 1. óta összesen 799 korai fázisú innovatív vállalkozás vette igénybe. A mentorprogramban eddig 25, üzleti konzultációs programján 134 vállalkozás vett részt. A szeptembertől megújuló Design Terminál térítésmentes, intenzív mentorprogramját továbbra is folytatja.

További információ és jelentkezés: designterminal.hu/mentorprogram



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés