Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Ma este koncert, a last minute koncertjegy oldal

Startup

Itt a Ma este koncert, a last minute koncertjegy oldal

Több hónapos fejlesztés után péntek reggel útjára indult a Ma este Koncert! oldal, amely a már jól ismert Ma este Színház! kistestvéreként last minute pop-, jazz-, és komolyzenei programokkal várja a látogatókat.

Új családtag érkezett a Ma este Színházhoz, péntek reggel ugyanis elindult a hónapok óta várt Ma este Koncert! testvéroldal, ahol szokás szerint last minute, félárú jegyeket vásárolhatunk, ezúttal színház helyett zenei programokra.

Ma este Koncert! egyelőre 12 állandó partnerrel – köztük a Budapesti Fesztivál Zenekar, az Orfeum Pesti Mulató és a Budapest Music Center is – indul útjára, és az alapítók szerint ez a szám hamarosan tovább nő majd. “A korábban meglévő zenei partnereink mellett nemrégiben a Zeneakadémiát és a Budapesti Vonósokat üdvözölhettük, és már több új előadóhely jelezte, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk” – mondta Limbacher Tivadar.

maestekoncert1

A két alapító már tavaly gondolkodott a Ma este Koncert! elindításán, és miután az elmúlt hónapokban több nagyobb zenei partner is csatlakozott a kezdeményezéshez, belevágtak a fejlesztésbe. A last minute szórakozásra éhes nézők izgatottan fogadták a bejelentést, már az oldal indulása előtt több ezren feliratkoztak a napi koncert ajánlóra.
A Ma este Színházat Limbacher Tivadar és Szabadkai Attila alapították 2011 decemberében, és a startup azóta sikeresen honosította meg itthon a last minute színház fogalmát; az elmúlt két és fél évben már több mint százezerszer vették rá a látogatókat a spontán, last minute kultúrafogyasztásra.

Forrás: Insider Blog



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés