Connect with us

technokrata

Miért elengedhetetlen egy tárgyaló az üzleti élet során?

tárgyalóterem regus

Ipar

Miért elengedhetetlen egy tárgyaló az üzleti élet során?

Miért elengedhetetlen egy tárgyaló az üzleti élet során?

Jogosan tehetjük fel magunknak azt a kérdést, hogy a digitális korszakban mennyire fontos egy tárgyalóterem? A számítástechnikai újításoknak hála, kapcsolatainkat legtöbbször virtuálisan tartjuk fenn, úgy a munkatársainkkal, mint a partnereinkkel egyaránt. Ugyan a személyes találkozók fontossága háttérbe szorult, a kisvállalkozások körében növekvő tendencia figyelhető meg a tárgyalótermek bérlésének vagy kialakításának hajlandósága felé. 

Üzleti szempontból miért fontos egy tárgyalóterem megléte?

Egy tárgyalóterem lehetővé teszi a világosabb kommunikációt az ügyfelekkel, partnerekkel, illetve a munkavállalókkal egyaránt. Az együttműködésre létrehozott tér, olyan környezetet teremt, ahogy kreatív gondolatok megvalósításának, valamint kapcsolatok kiépítésének és fenntartásának adhatunk otthont.

Egyre több kisvállalkozás alakít ki már meglévő irodájában, vagy bérel máshol tárgyalótermet illetve társalgót és ezt a beruházást az üzleti növekedés szempontjából tartják kiemelten fontosnak. Egy mindennel felszerelt tárgyalóterem lehetővé teszi az üzleti feladatok hatékonyabb elvégzését minden munkavállaló számára, kialakítása pedig hatással lehet az innovációra és a termelékenységre. Felmérések alátámasztják, hogy nem csupán a munkáltatók, de az alkalmazottak is igénylik az olyan tereket, ahol alkalmanként együtt foglalkozhatnak közös feladataikkal. Egy új projektötlet bemutatása és felvázolása során szükségünk van bőséges helyre, hiszen prezentálnunk kell az ötletünket egymás és ügyfeleink számára.

Egy meeting során, megfelelő tárgyalótér hiányában nem garantálható, hogy munkatársaink egytől egyig ránk figyeljenek és szemkontaktust is nehezen alakíthatunk ki velük a válaszfalaktól vagy íróasztaloktól.

Az ügyfeleink számára is pozitívum, ha egy kicsi, zsúfolt iroda, vagy forgalmas recepció helyett egy kényelmes és tágas tárgyalóban állunk rendelkezésükre, erősítve ezzel azt az érzetet, hogy számunkra minden ügyfél partner is egyben.

Abban az esetben, ha nincs módunk tárgyalóterem kialakítása, érdemes elgondolkodnunk annak bérlésén. Ha ezt a megoldást választjuk, legyünk biztosak benne, hogy a választott helyszín minden alapvető és modern kellékkel fel van szerelve és készen áll a használatra. Egy magabiztos és pozitív végkimenetelű tárgyalás vagy megbeszélés nagyban függ a környezetünktől.

A Regus bérelhető tárgyalótermeiben a megbeszélések mellett prezentációkat, interjúkat, bemutatókat és akár képzéseket is tarthatunk. Költséghatékony megoldásának hála, lehetőségünk van óraalapú foglalásra, így szerződés nélkül élvezhetjük egy mindennel felszerelt, használatra kész tárgyaló előnyeit, a fővárosban már 15 helyen!

A cikket a Spaces és a Regus irodaközpontok (IWG Group) támogatták.

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin