Connect with us

technokrata

HP Education Edition laptopok – iskolai használatra

HP education edition probox

Digitális oktatás

HP Education Edition laptopok – iskolai használatra

HP Education Edition laptopok – iskolai használatra

A HP bemutatja tanuláshoz tervezett HP Education Edition laptopját, a ProBook x360 11 készüléket. Az egyedi kialakítású gép az iskolai tanulás új korszakát hozza el.

A vállalat tervezői a HP eddigi legerőteljesebb oktatási célú számítógépét alkották meg, amely vízálló, ütődésbiztos, a billentyűzet kialakítása pedig a tanításhoz és tanuláshoz egyaránt ideális. A letisztult, de időtálló kialakítású laptop 360 fokos átalakítási lehetőségeinek köszönhetően sokoldalúan használható. A HP School Park szoftvercsomag, a dupla kamera, az érintésalapú és tollal vezérelt interakciók segítségével a felhasználók úgy hozhatnak létre- és fogyaszthatnak tartalmakat az eszközön, ahogy az számukra a legkényelmesebb. A HP ProBook x360 11 a világ első strapabíró átalakítható készüléke, amely támogatja a könyv módot[i] és zavartalan olvasási élményt kínál.

HP education edition probox

A HP ProBook x360 11 G5 Education Edition újdonságai:

  • Tartós és ellenálló kialakítás – A vékony és könnyű, mégis strapabíró gép ellenáll a tanítási napok kihívásainak. A készülék továbbfejlesztett ütköző elemekkel és megerősített sarkokkal érkezik, így az akár 122 cm magasságból történő esésnek is ellenáll[ii]. A megerősített csatlakozók védenek a külső behatásokkal szemben, a billentyűzetnek pedig nem okoz gondot, ha esetleg morzsa vagy kisebb mennyiségű folyadék kerül rá. A laptop mind a továbbfejlesztett oktatási teszteken[iii], mind a 13 MIL-STD 810G teszten megfelelt.
  • Intelligens és hatékony oktatás és tanulás – A HP legújabb laptopjával a diákok könnyedén válthatnak az egyes feladatok között, legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, STEM alkalmazások futtatásáról vagy a legújabb Intel® processzorok segítségével[iv] történő videószerkesztésről.
  • Gyors és megbízható hálózati kapcsolatok a felhő alapú tanuláshoz – Az Education Edition ProBook a világ első strapabíró átalakítható készüléke[v] opcionálisan elérhető[vi] Wi-Fi 6 (802.11 AX) [vii] technológiával, amely hatalmas előrelépést jelent a vezeték nélküli csatlakoztathatóságban. A készülék akár gigabites sebességet és megbízható elérést biztosít akár olyan iskolai hálózaton is, amelyre számtalan különböző eszköz csatlakozik[viii].
  • Felhasználóbarát kezelhetőség a könnyű üzembehelyezésért és a diákok adatainak védelméért – A HP BIOSphere Gen5[ix] és a HP Manageability Integration Kit[x] integrált szoftveres eszközök segítségével könnyen kezelhetők a diákok eszközei. A HP BIOSphere Gen5 firmware ökoszisztéma automatikus frissítésekkel és biztonsági ellenőrzésekkel biztosítja a hatékonyságot. A HP ProBook x360 11 G5 a világ első strapabíró átalakítható eszköze beépített privacy kamerával[xi]. A HP Privacy Kamera fizikai zárral és biztonsági firmware megoldásokkal is véd a rosszindulatú behatolók ellen.

HP education edition probox

A HP Education Edition laptopjáról további információ a  HP ProBook x360 11 G5. weboldalán érhető el.

Hivatkozások:

[i] A 2019 decemberében elérhető gumírozott szélű és ütközővel ellátott, nem-leválasztható billentyűzettel rendelkező átalakítható készülékek között, amelyeket 76 cm-es ejtéssel tesztelnek, és támogatják az egyedi konvertibilis módot, amelyek támogatják a képernyő automatikus elforgatását laptop módban.

[ii] Az ejtésteszt nem garantálja a jövőbeli teljesítményt a tesztkörnyezettől eltérő feltételek esetén. Baleset esetén az opcionális HP Accidental Damage Protection Care Pack asszisztenciája vehető igénybe.

[iii] A MIL-STD teszt nem vizsgálja, hogy az adott eszköz megfelel-e az USA Hadügyminisztériuma által támasztott szerződéses követelményeknek, és alkalmas-e katonai alkalmazásra. A teszteredmények nem garantálják a jövőbeli teljesítményt a tesztkörnyezettől eltérő feltételek esetén. Baleset esetén az opcionális HP Accidental Damage Protection Care Pack asszisztenciája vehető igénybe.

[iv] A Multicore egyes szoftverek teljesítményét javítja. A technológia nem minden felhasználó vagy applikáció számára kínál előnyöket. A teljesítmény és a frekvencia változhat az alkalmazások leterheltsége, valamint a szoftver és hardver konfigurációk függvényében. Az Intel számozása, márkázása és/vagy termékelnevezései nem teljesítménykülönbségeket jelölnek.

[v] A 2019 decemberében elérhető gumírozott szélű és ütközővel ellátott, nem-leválasztható billentyűzettel rendelkező átalakítható készülékek között, amelyeket 76 cm-es ejtéssel és MIK-STD-vel tesztelnek, valamint opcionális Wi-Fi 6 (802.11ax) kapcsolattal rendelkeznek.

[vi] Választható funkció, amelyet vásárláskor lehet beállítani.

[vii] Vezeték nélküli hozzáférés és internetkapcsolat szükséges, amelyet külön kell megvásárolni. A nyilvános vezeték nélküli kapcsolódási pontok száma korlátozott. A Wi-Fi 6 kompatibilis a 802.11-nél korábbi specifikációval rendelkező eszközökkel. A Wi-Fi 6 specifikációi (802.11ax) nem a végleges verziót mutatják. A végleges specifikációk eltérhetnek, ez befolyásolja a PC kommunikációs képességét más 802.11ax eszközökkel.

[viii] Gigabites sebességet elérő Wi-Fi® kapcsolat érhető el a Wi-Fi 6-tal (802.11ax), amikor az adattovábbítás két azonos routerhez csatlakozó eszköz között valósul meg. Külön megvásárolható, 160 Mhz csatornát is támogató vezeték nélküli router szükséges.

[ix] A HP BIOSphere Gen5 egyes HP Pro és Elite PC-ken érhető el. A részletek a termékleírásban találhatóak. A funkciók a platform és a beállítások függvényében változhatnak.

[x] A HP Manageability Integration Kit letölthető a http://www.hp.com/go/clientmanagement oldalról.

[xi] A 2019 decemberében elérhető gumírozott szélű és ütközővel ellátott, nem-leválasztható billentyűzettel rendelkező átalakítható készülékek között, amelyeket 76 cm-es ejtéssel és MIK-STD-vel tesztelnek, valamint beépített privacy kamerával rendelkeznek.

 

További Digitális oktatás

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin