Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elismert szakemberek a Mazars új partnerei

mazars

E-gazdaság

Elismert szakemberek a Mazars új partnerei

Elismert szakemberek a Mazars új partnerei

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat bejelentette, hogy Molnár Andreát és dr. H. Nagy Dánielt partnerré nevezték ki tekintettel sokéves, kiváló szakmai teljesítményükre.

Molnár Andreát a 15 évet meghaladó elkötelezett és eredményes munkája, valamint több, közérdeklődésre számot tartó gazdálkodó könyvvizsgálatának elismeréseként nevezte ki a Mazars-csoport. H. Nagy Dániel adótanácsadó az elmúlt években oroszlánrészt vállalt a Mazars Adó- és jogi szolgáltatások üzletág üzleti és szervezeti fejlesztésében. Az új partnerek szakértelme és elhivatottsága tovább erősíti a Mazars hazai presztízsét.

Molnár Andrea, aki pályakezdőként csatlakozott a Mazars budapesti irodájához, számos helyi és nemzetközi vállalat könyvvizsgálatáért felelős, a nemzetközi auditok, konszolidáció és átalakulás terén átfogó szakmai ismeretekkel rendelkező bejegyzett könyvvizsgáló, valamint ACCA-tag. Bejegyzett könyvvizsgálóként biztosítói, IFRS- és kibocsátói minősítéssel rendelkezik, vezetőként pedig Audit- és tanácsadási üzletágunk minőség-ellenőrzési és kockázatkezelési folyamataiért felelős. Molnár Andrea minőségellenőri szerepet is betölt a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál és a nemzetközi Mazars-csoportnál, mindezek mellett a Könyvvizsgálói Közfelügyeleti Hatóság szakértője. A Mazars büszke arra, hogy Molnár Andrea a budapesti iroda, valamint a közép- és kelet-európai régió Mazars-irodáinak női vezetői példaképei közé tartozik.

Dr. H. Nagy Dániel 2016-ban csatlakozott a Mazars magyarországi irodájához, szenior adómenedzserként erősítve a Mazars csapatát. Partneri kinevezése jelentős szakmai sikereinek, valamint a Mazars-brand ismertségének növelését célzó helyi és regionális szintű aktív üzletfejlesztési és marketingtevékenységének elismerését jelenti. H. Nagy Dániel képviseli a Mazars-t a nyilvánosság előtt, hiszen a magyar és nemzetközi adózással kapcsolatos széles körű ismereteinek köszönhetően állandó szereplője a neves gazdasági médiumoknak. 2022-ben a Mazars-csoport és a londoni King’s College közös szervezésében tartott LL.M-képzésen mesterfokozatot szerzett nemzetközi adójogi területen. A Mazars új partnere a cég hazai iroda online adóhírlevelének szerkesztője, valamint a közép- és kelet-európai régió 22 országának adókörnyezetét bemutató Mazars CEE Tax Guide kiadvány koordinátora is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés