Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westendben nyílt meg az eMAG harmadik budapesti üzlete

E-gazdaság

A Westendben nyílt meg az eMAG harmadik budapesti üzlete

A Westendben nyílt meg az eMAG harmadik budapesti üzlete

A járvány miatt elrendelt boltzár váratlan feloldása nyomán az eMAG április 8-ára hozta előre harmadik budapesti (és negyedik hazai) üzletének megnyitását a Westend bevásárlóközpontban. Az első napon az okostelefonok, okosórák, Bluetooth fejhallgatók és szelfibotok voltak a legnépszerűbb termékek.

Az eMAG tavaly kezdte meg az offline terjeszkedést Magyarországon: első budapesti boltja az Erzsébet körúton nyílt meg júniusban, ezt szeptemberben egy, a Mammutban megnyílt üzlet követte, novemberben pedig az első vidéki eMAG-bolt nyílt meg Pécsett. 2021. április 8-án a Westend bevásárlóközpont első emeletén létesült új üzlet, amely a Nyugati pályaudvarhoz közelebb fekvő részen található.

A Westendben működő üzletben is lehetséges online megrendelt termékek személyes átvétele: a járvány kapcsán előírt korlátozások nyomán az új üzletben egyszerre 13 vásárló tartózkodhat. A délelőtt 12 óráig leadott rendeléseket még akkor is aznap át lehet venni a Westendben lévő eMAG-boltban, ha azok nem helyben, hanem csak az eMAG üllői logisztikai központjában vannak készleten.

Miután a bevásárlóközpontban kényelmesen megoldható a parkolás, és az új üzlet hétfőtől szombatig 21 óráig tart nyitva, az új üzletből akár nagyobb árucikkeket, például egy porszívót, kompaktabb tévét is könnyen át tudnak venni és haza tudnak vinni a vásárlók.

A nyitás napján az üzletet személyesen felkereső vásárlók körében a okostelefonok, okosórák, aktivitásmérők, Bluetooth-fülhallgatók, illetve szelfibotok voltak a legnépszerűbb termékek. A boltzár feloldása óta az eMAG Magyarország azt tapasztalja, hogy az üzleteit személyesen felkereső vásárlók száma kezdi elérni a korlátozások előtti szintet – tehát a járvány kapcsán előírt létszámkorlátozás, és a higiéniai előírások betartása mellett sok vásárló az offline átvétel lehetőségével is újra kíván élni.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés