Connect with us

technokrata

Nagyot újít a magyar Cellum

E-gazdaság

Nagyot újít a magyar Cellum

A mobiltárca-szolgáltató teljeskörű megoldással segít a pénzintézeteknek és mobilszolgáltatóknak betörni a mobilfizetési piacra.

A Cellum ma bejelentette, hogy hamarosan új, ún. Host Card Emulation technológián alapuló érintésmentes fizetéssel bővíti ki a mobiltárca-megoldását.

A Host Card Emulation (HCE) egy felhőalapú megoldás, aminek segítségével úgy lehet érintésmentes tranzakciókat bonyolítani, hogy semmilyen fizetési adatot nem kell a mobiltelefonon tárolni és nem szükséges SIM-kártyát cserélni, ez pedig gyorsabb és rugalmasabb implementációt tesz lehetővé.

o-MOBILE-WALLET-facebook

A HCE-alapú fizetési megoldás új funkcióként kerül be a Cellum már jól bevált mobilfizetési rendszerébe, amit világszerte számos nagy vállalat évek óta használ. A cég fejlesztette ki 2011-ben a MasterCard nevét elsőként viselő mobiltárcát a világon, azóta pedig több más piacvezető márkával lépett partnerségre hasonló tárca-megoldások bevezetése céljából, így többek között a Telenorral Magyarországon és Thaiföldön, valamint a telefongyártó Evercoss-szal Indonéziában.

A Cellum tavaly közreműködött a MasterCarddal a MasterPass fizetési platform bevezetésében, és nemrég hivatalos MasterCard Digitális Beszállítóvá vált. A cégcsoport bankoknak és mobilszolgáltatóknak MasterPass-képes tárcákat, a kereskedőknek pedig integrációs szolgáltatásokat nyújt a saját, PCI DSS megfelelőségű rendszere segítségével. Ahogy a MasterCard új, HCE-alapú fizetéssel készül bővíteni a MasterPasst, a Cellum a partnerei számára ugyanezt a funkciót kínálja majd.

 Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin