Connect with us

technokrata

Nagy gratuláció: MagyarBrands díjjal jutalmazták a Cellum-ot

Büszkeség

Nagy gratuláció: MagyarBrands díjjal jutalmazták a Cellum-ot

Kép: Twitter

Nagy gratuláció: MagyarBrands díjjal jutalmazták a Cellum-ot

A Cellum, Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója elnyerte a megtisztelő “MagyarBrands” elismerést.

A díjkiosztó gálára március végén kerül sor, a nagysikerű Brand Excellence konferencia egyik kiemelkedő eseményeként.

A MagyarBrands program keretében immáron kilencedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket.

A MagyarBrands független szakértőkből álló bizottsága azokat a sikeres, Magyarországon létrejött vagy magyar vonatkozású márkákat rangsorolta, amelyek a hazai vállalkozások méltó képviselői itthon és határainkon túl is. A számszerűsíthető adatok értékelésén túl a GFK Hungária Piackutató Intézet országos, reprezentatív kutatásának eredményeit is figyelembe vették a döntésnél.

Pontozás alapján három alapkategóriában született meg a pontozottak listája:

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Cellum kiváló márkának számít, a hazai ÜZLETI, valamint INNOVATÍV top márkák egyikeként.

„2018-ban a vállalati reputáció erőssége minden korábbinál nagyobb szerephez jutott a szakértői és a fogyasztói véleményalkotás során. Nemzetközi felmérések sora szól arról, hogy egy vállalat működésében a legnagyobb kockázatot a reputáció, a márka sérülése jelenti. Jóval nagyobbat, mint a gazdasági visszaesés vagy az erősödő versenyhelyzet. A MagyarBrands díj elnyerése ezért is kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.”

mondta Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

„A Cellum másfél évtizede meghatározó szereplője a mobilfizetési piacnak. A fogyasztói szokások jelentősen átalakultak az okostelefonok robbanásszerű elterjedésének köszönhetően, a világ a készpénzmentes kultúra felé halad. Izgalmas feladat részt venni a digitális átalakulásban, ugyanakkor komoly kihívás, hogy kielégítsük a változó igényeket Magyarországon, és a számunkra fontos Dél-Kelet-Ázsiai régióban és Japánban egyaránt. Örömünkre szolgál, hogy nem csak mi magunkról gondoljuk, hanem a független szakmai bizottság szerint is a Cellum nevével szorosan párosul a tradíció, a reputáció, egyediség, kedveltség, és egy olyan díj birtokosai lehetünk, amely elismeri a kiemelkedő kreativitást, innovációt, tehetséget, és a magas szintű munkát”

mondta Pápai Edit, a Cellum kommunikációs igazgatója.

További Büszkeség

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin