Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech megoldás a túlmelegedő laptopokra

Smart home

Logitech megoldás a túlmelegedő laptopokra

Hűtés és jobb hangzás egyszerre: Logitech Speaker Lapdesk N550.

A Logitech új laptop alátétje sztereó hangzást kölcsönöz laptopunknak. A korábbi, 16 colos laptopokhoz készült Logitech Speaker Lapdesk N700 utódja, az N550 most a 14,1 colos vagy kisebb gépek tulajdonosainak kínál kellemesebb használatot és hangzást. „A Logitech Speaker Lapdesk N550 két olyan problémára is megoldást ad, ami miatt az emberek leggyakrabban panaszkodnak laptop gépükre: a beépített hangszórók gyenge hangminőségére és a laptopból áradó hőre.” – mondta Denis Pavillard, a Logitech laptop kiegészítők részlegének marketing-alelnöke.

Logitech Speaker Lapdesk N550

A Logitech Speaker Lapdesk N550 beépített sztereó hangszórói a laptop gép két oldaláról árasztják a sztereó hangzást, a négyrétegű hő-leválasztó kialakítás és a puha léghálós szövet pedig kényelmesebbé teszi a kisgép használatát. A Logitech Speaker Lapdesk N550 döntött talapzata a képernyőt kényelmesen nézhető magasságba emeli, a kihajtható ütközők pedig segítenek a számítógépet a helyén tartani.

A Logitech legújabb laptop alátétéhez nem kell külön szoftvert telepíteni, egyszerűen csak bedugjuk a kábelt laptopunk egyik USB csatolójába, és már működik is a hangszóró. Európai megjelenése januárra várható. Ajánlott fogyasztói ára 1 cent híján 50 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés