Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számológépbe épített egér a Canontól

Smart home

Számológépbe épített egér a Canontól

Numerikus billentyűzet és vezeték nélküli egér egyben.

A Canon X MARK I MOUSE „három az egyben” személyi számológép, mely vezeték nélküli lézeres egérként vagy személyi számítógépek numerikus billentyűzeteként is funkcionálhat. A részben újrahasznosított Canon anyagokból készült ház kényelmesen tartást biztosít. Az integrált Bluetooth 2.0 kapcsolatnak, a három, kattintást lehetővé tévő gombnak és a teljes funkcionalitással rendelkező görgető gombnak köszönhetően a számológép lézeres egérként (1000 dpi) is használható. Így a felhasználók ugyanazon eszközről működtethetik a számítógépet, és végezhetnek matematikai számításokat.

Canon X MARK I eger.jpg

A Windows és Macintosh rendszerekkel is kompatibilis számológép az egér funkción kívül számítógépek vezeték nélküli numerikus billentyűzeteként is alkalmazható. A kompakt, tartós billentyűk a nagyobb számítógépek billentyűzetéhez hasonló, kényelmes beviteli élményt biztosítanak a felhasználók számára. Ha az X MARK I MOUSE egérként funkcionál, a használat során zárolható, így elkerülhető a gombok véletlen lenyomása. A nagyfelbontású, tíz számjegyes kijelző panelnek köszönhetően az adatok áttekinthetően jelennek meg.

A számológép házának alsó része – korábban Canon fénymásolókban használt – újrahasznosított műanyag, mely hozzájárul a keletkező hulladék mennyiségének csökkentéséhez. Az áramellátást felügyelő hatékony rendszer az automatikus kikapcsoló funkcióval segíti a szükségtelen energiafelhasználás megelőzését, mely egy meghatározott időszakot követően automatikusan kikapcsolja a használaton kívüli készüléket. A kijelzőn az elemek alacsony feszültségére figyelmeztető jelzés is segíti a felhasználókat.

Az összes X MARK sorozatú számológéphez hasonlóan a modell fényes fekete vagy fehér borítással kapható, Európában 2010 szeptemberétől.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés