Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung legújabb, teljes érintőképernyős telefonja

Kütyük

A Samsung legújabb, teljes érintőképernyős telefonja

Hogyan néz ki a karcálló kijelzővel bíró Samsung UltraTOUCH? Kattintás után kiderül.

Az Ultra sorozat legújabb csúcsmodellje, az UltraTOUCH teljes érintőképernyős mobiltelefon, ami ötvözi az érintőképernyős tecnológiát a stílusteremtő designnal, és multimédiás alkalmazásokkal. Megjelenésének fő védjegye a karcolásoknak ellenálló 2.8” AMOLED teljes érintőképernyője, amely élénk színeket mutat. A 12,7 mm-es készülék kijelzője alatt bújik meg a szétcsúsztatható 3X4-es billentyűzet. Szálkoptatott fém keretének- illetve a karcolásoknak és párának ellenálló kijelzőjének köszönhetően ellenálló Samsung telefon birtokosa lehet a felhasználó.

Beépített 8 megapixeles kamerája mellett LED-es vaku és mosoly felismerő funkció jellemzi. GPS navigációs rendszert is kínál, részletes térképekkel, amelyek háztól-házig vezetnek minket. A GPS-es geo-taggelés lehetővé teszi, hogy képeinket felcímkézzük földrajzi információval is. Másodpercenként 30 képkocka rögzítésére képes, VGA felbontású videókat lehet vele készíteni, és természetesen zenelejátszásra is alkalmas. A telefon HSDPA 7,2 Mbps-re is képes.

Grafikus kezelőfelülete egyszerű használatot ígér – böngészés a fotók között, navigálás a térképeken, vagy netezés -, köszönhetően a továbbfejlesztett TouchWiz felületnek. Az ikonok a kedvencek közé húzhatók a fő képernyőre, így azok egyetlen kattintással elérhetőek. A könnyedén előcsúszó 3×4-es billentyűzet pedig azoknak kínál alternatívát, akik nem érik be az érintőképernyő adta lehetőségekkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés