Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefon és MP3 lejátszó töltés, áramforrás nélkül

Kütyük

Telefon és MP3 lejátszó töltés, áramforrás nélkül

Avagy mit vegyünk technikafüggő ismerőseinknek ajándékba – ötletek az APC-től.

Laptoptöltőt az autóba!
Sokat utaznak családtagjai repülővel vagy autóval? Az APC Auto és Air Inverter töltője tartalék akkumulátor használata nélkül biztosít folyamatos töltöttséget a laptopnak. Egyszerűen és könnyen csatlakoztatható az autó szivargyújtóra vagy a repülőgép ülésén található aljzatba, így hosszabb utazás közben is nézhetnek szerettei filmet vagy dolgozhatnak a noteszgépükön.

Töltöttség a világ bármely pontján
A világ legkülönbözőbb tájaira utaznak barátai, ahová természetesen soha nem indulnának el fényképezőgép, laptop és mobiltelefon nélkül? Mivel az egyes országokban más és más csatlakozóaljzatot használnak, ezért szükségük lehet az APC International Plug Adapterére, amelynek segítségével bárhol csatlakoztathatják a hálózatra laptopjukat, tölthetik mobiltelefonjukat, fényképezőgépüket (vagy legalább a belevaló elemeket). Az APC nemzetközi csatlakozóadapterei biztosítják a mobil eszközök számára a megfelelő energiát akár az Egyesült Államokban, akár Angliában vagy Indiában tartózkodunk.

Áramforrás nélkül tölthet telefont és MP3 lejátszót
Síelni ment, de odafelé menet lemerült a telefonja, MP3 lejátszója? Az APC Mobile Power Pack révén könnyen és egyszerűen feltölthetők a lemerült mobil eszközök. Kis súlya és mérete révén könnyen, akár zsebben is szállítható. A Mobil Power Packet használat előtt fel kell tölteni, és használat közben a LED-es állapotjelzőn keresztül tájékozódhat az akkumulátor aktuális töltöttségéről.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés