Connect with us

Hirdetés

technokrata

420 ezer MP3 egyetlen kis dobozban

Smart home

420 ezer MP3 egyetlen kis dobozban

Akár 400 DVD-film is felfér a Fujitsu Siemens Storagebird Duo 35-LR-jére.

Az otthoni felhasználók illetve kisvállalkozások számára kifejlesztett Storagebird Duo 35-LR két darab 3,5”-es SATA csatolófelületű winchestert tartalmaz egy zongoralakk fekete házban. A modell tárolókapacitása elérheti a két terabájtot is, ami elég akár 420 000 MP3 zenefájl vagy 400 DVD formátumú film tárolására. A modern tévékkel, médialejátszókkal akár a nappaliból is rácsatlakozhatunk otthoni hálózatunkra és kiválaszthatjuk, hogy mit akarunk nézni aznap este, mivel a készülék médiaszerverként is funkcionál. Az otthoni hálózatból kilépve – Ethernet port segítségével – pedig a világ másik végéből is elérhetjük a Storagebird Duo 35-LR-en tárolt fájljainkat.

A Storagebird Duo 35-LR, 500, 1000 1500 vagy 2000 gigabájtos méretben is megrendelhető. Az üzemeltetéséhez nem szükséges külön bekapcsolt állapotban lévő számítógép, önmagában álló szerverként is funkcionálhat, amit statikus vagy dinamikus IP címen is elérhetünk, a beépített Linux operációs rendszernek köszönhetően. Emellett támogatja az FTP a TCP/IP a HTTP/S az NTP a DHCP vagy az SMB/CIFS típusú hozzáférést is, a beépített gigabit LAN portnak köszönhetően.

Adatvesztés, vagy meghibásodás esetén az automatikus backup és tükrözési funkciók azonnal működésbe lépnek. Adataink biztonságáról a RAID funkciók gondoskodnak: mindamellett, hogy gyorssá teszik az adatok elérését, az esetleges meghibásodás esetén az adataink visszaállíthatóvá válnak. Beállítható hozzáférési szintekkel, kvótakezeléssel és csoportszintű kezeléssel teszi biztonságosabbá, átláthatóbbá a rendszert. Automatikus ventillátorvezérlőnek köszönhetően a Storagebird Duo 35-LR szinte zaj nélkül dolgozik, ha pedig a nagy igénybevétel esetén a HDD-k felmelegednének, a vezérlő automatikusan megemeli a ventillátorok fordulatszámát. Az automatikus riasztás küldő az általunk előre beállított eseményekről, rendellenességekről (hiba, csökkenő szabad kapacitás stb.) e-mailcímre értesítést küld.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés