Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 5320: frissítés a zenés okostelefonhoz

Kütyük

Nokia 5320: frissítés a zenés okostelefonhoz

A Nokia zene centrikus smartphone-ja megkapta legfrissebb szoftverét.

A Nokia 5320 XpressMusic legújabb firmware-je 03.26-os verziószámot visel magán és augusztus 26-i keltezésű. Az új szoftverrel szokás szerint némileg stabilabb és gyorsabb működésűvé váló telefon a Nokia Software Updater (bizonyos termékkódok esetén), illetve Over The Air technológia segítségével frissíthető. Az újdonságok és változások pontos listája egyelőre ismeretlen. A mobilunk aktuális szoftververzióját egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.

A Nokia 5320 XpressMusic egy fiatalos megjelenésű, candybar formájú telefon, mely 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, illetve 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 90 grammot nyom. Az S60 platformra (Symbian operációs rendszer) épülő okostelefon újdonságban egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a wireless technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, az EDGE, az UMTS, a HSDPA (3,6 Mbit/s) és a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatott.

Az oldalsó zenegombokkal és spéci, nyolcirányú navigombbal rendelkező Nokia 5320 XpressMusic TFT technológiájú kijelzője 2 colos képátló, 320×240 pixel, illetve 16 millió színárnyalat segítségével tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat. A hátsó szekcióban található fényképezőgépben egy 2 megapixeles CMOS szenzor, illetve egy dupla LED-vaku kapott helyet, a videóhívásokhoz szánt előlapi kamera pedig egyedi módon 384×320 pixeles felbontású.

Muzikális fronton említést érdemel többek közt az MP3, eAAC+ és WMA kompatibilitás, az RDS funkciós sztereó rádió, a 3,5 milliméteres audió csatlakozó aljzat, illetve a microSD memóriakártyákkal egészen 8 GB-ig bővíthető, 140 MB kapacitású belső memória. Újdonság a Nokia Say and Play technológia, melynek köszönhetően hangutasításokkal kezelhető a zenelejátszó. Az egy feltöltéssel maximum 24 órás folyamatos zenelejátszásra képes, N-Gage támogatással bíró Nokia 5320 XpressMusic-ot piacoktól függően 512 MB-os, illetve 1 GB-os memóriakártyával szállítja a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés