Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Xperia X2 – 8 megapixeles okosság

Kütyük

Sony Ericsson Xperia X2 – 8 megapixeles okosság

Megérkezett az Xperia X1 utódja.

A Sony Ericsson bemutatta legújabb Windows alapú telefonját, az Xperia X2-t. A mai világban az eredményesség kulcsa a kommunikáció a nap huszonnégy órájában. Az Xperia X2 ebben nyújt segítséget: az egyszerűen szinkronizálható e-mail és határidőnapló, illetve a gyorsan és hatékonyan szerkeszthető Microsoft Office Mobile dokumentumokkal a felhasználó kapcsolatot tarthat munkatársaival, gyakorlatilag bárhonnan a világból.

Az Xperia X2 egyedi SlideView kezelőfelülete révén pillanatok alatt elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások. A híváslista, az üzenetek, valamint a multimédiás alkalmazások gyors és jól átlátható rendszerével a SlideView kezelőfelület biztosítja, hogy a felhasználó egyetlen nem fogadott hívást, olvasatlan e-mailt, vagy egyéb üzenetet se hagyjon figyelmen kívül.

Az Xperia X2 tizennégy előre feltöltött és további tizenhat letölthető Xperia panellel támogatja a felhasználó munkáját. A Skype-on és a Mytopián át a Google-n keresztül a játékokig, a CNN-ig és a Windows Live-ig panelek hosszú sora biztosítja, hogy a felhasználó naprakész legyen a számára fontos területeken. Az érintőképernyővel és a 3D-s írásfelismerő panellel ellátott, egyedi igényekhez igazodó desktop elemek megkönnyítik az üzleti, kommunikációs és szórakoztató alkalmazások kategorizálását. A Windows Mobile felhasználók a QWERTY billentyűzetnek es a TV csatlakozónak köszönhetően akár nagy képernyőn is tarthatnak prezentációkat a telefonnal.

Fontosabb specifikációk:
-Windows Mobile 6.5 operációs rendszer
-Munka kötöttségek nélkül – az e-mail és a határidőnapló összehangolása a QWERTY billentyűzet és a Windows Mobile segítségével
-SlideView – pillanatok alatt elérhetőek a telefon leggyakrabban használt alkalmazásai, és rögtön látható egy nem fogadott hívás, vagy egy olvasatlan e-mail
-HSDPA, HSUPA, Wi-Fi
-microSD bővíthetőség
-Prezentációk kivetítése nagy képernyőre a TV kimenet kábel segítségével
-Multimédiás alkalmazások – 3,2 colos nagy felbontású érintőképernyő
-8,1 megapixeles kamera, beépített vakuval, VGA/30 fps videófelvevővel
-3D-s kezelőfelület – 3D-s effektek és zoom, zenelejátszó felület.

Az Xperia X2 2009. negyedik negyedévének elejétől lesz kapható a kiemelt üzletekben Elegant Black (fekete) és Modern Silver (ezüst) színekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés