Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Nokia mobilok debütáltak

Kütyük

Vadonatúj Nokia mobilok debütáltak

Még több társasági internet és zene a Nokiától az éves Nokia Worldön.

A Nokia az éves Nokia World rendezvényen ma bemutatott új készülékekkel és szolgáltatásokkal, valamint a korábbi bejelentéseivel – a Nokia Money-val, a Nokia N900-zal, a Nokia Booklet 3G-vel, a Nokia 5230-szal és a Nokia 5800 Navigation Editionnel – olyan új irány felé indult, mellyel a felhasználók a konvergencia jegyében még inkább kihasználhatják a társasági internet előnyeit.

A Nokia, a Lifecasting with Ovi bemutatásával, mely egy partneri kapcsolat a világ legnagyobb közösségi hálózatával, a Facebookkal, megnyitotta a személyes és helyszíntudatos internet következő, innovatív fejezetét. A Lifecasting with Ovi az első alkalmazás, mely lehetővé teszi, hogy az emberek közvetlenül mobiltelefonjuk kezdőlapjáról tegyék közzé helyzetüket és státuszfrissítéseiket a Facebookon. A Lifecasting nem áll meg egyszerűen a státuszfrissítéseknél, mivel segítségével még mélyebb és közelebbi kapcsolatokat tudnak kiépíteni a felhasználók.

A Lifecasting az új Nokia N97 mini készüléken debütál, mely a korábban érkezett Nokia N97 párja. A Nokia N97 mini egy kicsi mobil számítógép, divatos rozsdamentes elemekkel, dönthető 3,2 colos érintőképernyővel, QWERTY billentyűzettel és teljesen személyre szabható kezdőoldallal. A Nokia N97 mini személyes internetélményt kínál egy kompakt mobiltelefonban, melyet a Nokia N97 alapján terveztek.

A Lifecasting with Ovi elérhető lesz a Nokia N97 és a Nokia N97 mini készülékekkel egyaránt a Nokia Beta Labson keresztül. A Nokia N97 mini új szoftverrel is rendelkezik, mely októberben jön ki a Nokia N97 ingyenes frissítéseként. Az új szoftver például új kezdőoldali widgeteket és további felhasználó-barát újításokat hoz mindkét készülékhez.

A Nokia N97 mini új Ovi Térképeket is kínál, melynek segítségével a keresés és a navigáció még egyszerűbb. A globális gyalogos navigáción felül, az emberek prémium tartalmakhoz is hozzá férhetnek a Lonely Planettől, a Michelintől és a Wcitiestől, így a Nokia N97 mini a világ legkisebb útitársává válik.

A felhasználók még inkább személyre szabhatják a kezdőoldalukat az Ovi Áruházban elérhető ezernyi különböző alkalmazással és szolgáltatással. A játékoktól és videóktól kezdve, a podcastokon és hatékonyságot növelő eszközökön át a webes szolgáltatásokig, az Ovi Áruház a legegyszerűbb módja annak, hogy a felhasználók megtöltsék Nokia N97 mini kezdőlapjukat olyan alkalmazásokkal, melyek tükrözik az ízlésüket. A Nokia N97 mini várhatóan 2009 októberétől lesz kapható, megközelítőleg 450 eurós nettó kiskereskedelmi áron.

A Nokia ma mutatta be az új Nokia X6 készüléket. A Nokia X6, mely akár 35 órányi zenelejátszásra képes, egy erőteljes szórakoztató készülék, mely egyesíti a 32 GB beépített memóriát a 3,2 colos érintőfelülettel. A Nokia X6, mely alapkészülék a zenerajongók és a társasági emberek számára, 16:9-es, fotókra, videókra és böngészésre optimalizált széles képernyővel rendelkezik. A Nokia X6, mellyel közvetlenül elérhető az Ovi Áruház, 20 barátot és virtuális közösségeket (például a Facebookot) varázsol a kezdőoldaladra.

A Nokia zenei portfóliójához csatlakozik az új Nokia X3 is. A Nokia X3 készüléket zenerajongóknak tervezték, és ez az első Series 40 készülék, mellyel elérhető az Ovi Áruház. A Nokia X3 egy kecses és kompakt zenekészülék, melyben sztereó hangszóró, beépített FM rádió és egy 3,2 megapixeles kamera található.

Azért, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozhassák ki a készülékeikből, a Nokia bemutatta a Nokia MD-9 Mini Hangszórót és a Nokia BH-505 Bluetooth Sztereó Fejhallgatót, egy ergonomikus és könnyű, nyakpántos fejhallgatót a zenék és hívások nagyszerű hangminőségéért még – zajos környezetben is.

A Nokia X6 kiskereskedelmi ára megközelítőleg 450 euró, a Nokia X3 készüléké pedig 115 euró. Ezek nettó árak, és mindkét készülék várhatóan 2009 negyedik negyedévétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés