Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: 8 megapixeles mobilok a karácsonyfa alá

Kütyük

Vodafone: 8 megapixeles mobilok a karácsonyfa alá

A vörös szolgáltató komoly támadásba lendül.

Ahogy az már csak ilyenkor ősszel lenni szokott, a Vodafone nyilvánosságra hozta, hogy idén karácsonykor milyen új mobilokkal kíván megjelenni az európai piacokon. A Vodafone mobil termékpalettáján hamarosan fel fog bukkanni az Európában idén júniusban elsőként bejelentett 8 megapixeles telefon, a szétcsúsztatható formájú Sony Ericsson C905:

Hasonló felbontású, tehát 8 megapixeles kamerát kapott az érintőkijelzős LG KC910, mely rövid időn belül ugyancsak fel fog tűnni az operátor portfóliójában:

Érkezőben továbbá az augusztus végén bejelentett Nokia N85, mely elsősorban 5 megapixeles kamerájáról, illetve OLED technológiájú kijelzőjéről ismerszik meg. Az N85 mellé egyébként egy 8 GB-os microSD memóriakártya, egy teljes N-Gage játék és egy Zeemote JS1 Bluetooth-os játékvezérlő is jár majd.

A Vodafone ugyancsak komoly elvárásokat támaszt a Nokia N96-tal szemben. Megjegyzendő, hogy ez az 5 megapixeles, 16 GB belső memóriás és DVB-H TV-vevős telefon tegnap óta már kapható az egyik hazai mobil szolgáltatónál (Pannon).

A Vodafone hamarosan a szétnyitható kialakítású, 2 megapixeles Nokia 6600 fold-ot is hadrendbe fogja állítani:

Az üzleti felhasználóknak a HTC Touch Pro és Palm Treo Pro modelleket szánja a Vodafone:

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a Vodafone 830 típusjelzésű, Huawei (kínai) újdonság, mely egy 7,2 Mbit/s-os HSDPA sebességre képes, 3 megapixeles kamerával felvértezett új csúszkamobil. Ennek érdekessége, hogy amennyiben valaki a notebookjára szeretné csatlakoztatni és modemként használni, akkor egyáltalán nem kell foglalkozni a driverek CD-ről történő feltelepítésével, ugyanis minden meghajtó rajta van a telefonon, és azok teljesen automatikusan települnek a PC-re.

(Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a felsorolt telefonok közül a hazai Vodafone pontosan mely modelleket veszi majd fel a kínálatába.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés